Dilluns 22 Octubre 2018

Inici / Agenda institucional

Agenda institucional

Febrer 2016:

02 de febrer: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, l'alcaldessa, Montserrat Roura, i la regidora de medi ambient i pagesia, Carme Camps, es reuneixen amb l'empresa organitzadora de la fira Fiporc, Incatis.

03 de febrer: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, i l'alcaldessa, Montserrat Roura, es reuneixen amb els voluntaris de la fira Fiporc.

08 de febrer: Els regidors Lluís-M. Barnés i Josep M. Corominas s'han reunit amb els representants de la Fundació Agroterritori, per comentar els resultats de l'estudi sobre l'ocupació real que genera el sector porcí al municipi.

08 de febrer: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, i l'alcaldessa, Montserrat Roura, es reuneixen amb els voluntaris de la fira Fiporc.

09 de febrer: El regidor de Promoció Econòmica i la regidora de Medi Ambient han mantingut una reunió informativa amb els industrials del Poligon de Riudellots, per tractar la gestió dels residus i la rebaixa tributària en matèria de deixalles.

 

 

Gener 2016:

21 de gener: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, i l'alcaldessa, Montserrat Roura, es reuneixen amb els voluntaris de la fira Fiporc.

25 de gener: El regidor de festes, Josep M. Corominas, i el regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, es reuneixen amb els representants de l'Associació de Firaires de les comarques gironines, per preparar la fira Fiporc.

26 de gener: La regidora de cultura, Cristina Pineda, i el regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, es reuneixen amb els voluntaris de la fira Fiporc.

 

Desembre 2015:

21 de desembre: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, es reuneix amb Incatis per coordinar la 3a edició de la fira Fiporc.

21 de desembre: L'alcaldessa Montserrat Roura i el regidor Lluís-M. Barnés fan entrega dels premis als guanyadors del concurs de fotografies pel calendari 2016.

28 de desembre: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, es reuneix amb l'empresa B-Lab Digital Marketplaces Development per determinar la nova versió de l'app de la fira Fiporc.

 

Novembre 2015

11 de novembre: Un representant de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre visita el FoodLab acompanyat del regidor de promoció econòmica Lluís-M. Barnés.

16 de novembre: El regidor de promoció econòmica, Lluís-M. Barnés, es reuneix amb la Fundació Astres per estudiar la possibilitat de reprendre el projecte de reforma de l'Estació de Tren.

 

Octubre 2015

9 d'octubre: El regidor de promoció econòmica, Lluís Barnés, es reuneix amb l’Associació de Propietaris del Polígon Industrial del municipi i els responsables dels programes d’inserció laboral del grup MIFAS.

20 d'octubre: La Directora dels Serveis Territorials de Governació i Relacions Institucionals a Girona, M. Assumpció Rodríguez visita el Foodlab.

26 d'octubre: L'alcaldessa Montserrat Roura, es reuneix amb les entitats del municipi per preparar la propera edició de la Fira d'entitats. La reunió tindrà lloc a les 20 h a l'Ajuntament.