Dimarts 19 Novembre 2019

Inici / Agenda / 3ª trobada "Premi Atrapallibres"

3ª trobada "Premi Atrapallibres"

Escola
Dimarts, 3 Maig, 2016 - 14:00

Dimarts 3 de maig farem la darrera trobada del club de lectura infantil "Premi Atrapallibres". En aquesta ocasió els 12 nens apuntats de l'escola comentaran el llibre "El signe prohibit": explica la història de la desaparició de l'Aleksandra, la millor amiga del Jordi. Quan ella desapareix, el Jordi pren la decisió més difícil de la seva vida: parlar sense la lletra «a» fins que la nena torni o ell la trobi. Per això comença a investigar la misteriosa fugida de l’Aleksandra..

Aquest club vol promoure la lectura ja que s'hauran de llegir tres llibres molt ben triats i que són novetats, i que desenvolupin la seva capacitat crítica, opinant sobre perquè els ha agradat o no cada llibre.

Durant aquesta darrera trobada els participants faran de jurat i votaran quin dels tres llibres llegits els ha agradat més; després enviarem aquestes votacions al jurat del Premi Atrapallibres i sabrem quin ha esta el llibre més votat de tot Catalunya. I a més cada participant rebrà un diploma acreditatiu d'haver participat del premi!