Dilluns 27 Gener 2020

Inici / Agenda / Anem al teatre a Barcelona:

Anem al teatre a Barcelona:

Divendres, 22 Novembre, 2019 - 18:00 a 22:00

Lloc de sortida: avinguda de Girona (davant l’escola de Riudellots de la Selva)

Preu: 30 €. Reserves i pagaments de l’1 al 25 d’octubre de 2019 a la recepció de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva, en horari d’obertura, al matí, de 10.00 a 13.00 h, de dilluns a dijous; a la tarda, de 16.30 a 20.00 h, de dilluns a divendres. Excepte la tarda dels dijous 17 d’octubre en què la venda entrades es tanca a les 18.30 h.. Entrades limitades. Es podran reservar i pagar sempre que n’hi hagi, tot i estar dins el període.

Sinopsi: En Francesc Ramon Pujols-Pinyol, mestre galeter i artífex de la marca global de les Galetes Pujols-Pinyol, està d’enhorabona. La Meritxell, la seva única filla, és a punt de casar-se amb en Bernat, un noi com cal i que és la nineta dels ulls d’en Francesc-Ramon. El gendre ideal. 

Endut per l’emoció, en Francesc Ramon ha organitzat el “bodorrio” del segle. Ha convidat amics, coneguts i desconeguts... Però tot agafa un gir imprevist quan, un dia abans de la boda, en Francesc Ramon descobreix amb espant que la mare del seu futur gendre va ser una antiga amant seva i que va parir en Bernat nou mesos després de la seva última infidelitat… El pitjor malson d’en Francesc Ramon és a punt de fer-se realitat: i si els nuvis resulta que també són germans?