Dimecres 12 Desembre 2018

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Festes

Festes

Encesa dels llums de Nadal

Amb la tradicional encesa dels llums de Nadal i la cantada de nadales, a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Riudellots, aquest dilluns al vespre hem donat la benvinguda al Nadal. L’alcaldessa, Montserrat Roura, en nom de l’Ajuntament ha desitjat unes molt bones Festes de Nadal a tothom. 

XIV edició de la Fira d'Entitats

Aquest dissabte hi ha prevista la XIV edició de la Fira d’Entitats. Els actes començaran a les 16 h, a la sala polivalent, on l’entitat Riud’Art oferirà una activitat infantil i juvenil. Els actes seguiran a les 17 h amb la presentació de l’agenda llatinoamericana a càrrec de l’activista social, Joaquima Tomàs i Serra. 

La programació inclou la confecció de paperines per a les castanyes a càrrec d’El Lliri Blau, de l’hereu i la pubilla, joves de l’Espai Jove i voluntaris i un berenar sostenible.

Bona Festa Major!

Buhos, Strombers, David Busquets, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Banana Beach, Lo Puto cat, Macedonia i la Principal de la Bisbal formen part de l'extensa programació

La principal novetat d’aquest any és el canvi d’ubicació́ de la zona de concerts

Divendres a la tarda hi haurà un 2 per 1 a les atraccions 

Tot a punt per celebrar la Festa Major!

Teatre, sardanes, havaneres, gegants, castellers, cercaviles, barraques, furgoteques, focs artificials i concerts amb Buhos, Strombers, David Busquets, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Banana Beach, Lo Puto cat, Macedonia i la Principal de la Bisbal, entre d'altres, formen part de l'extensa programació de la Festa Major de Riudellots de la Selva, que tindrà lloc del 22 al 30 de setembre.

Podeu consultar la programació des de riudellotsfestamajor.cat.

Berenar – sopar d'agraïment als voluntaris de Fiporc

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest divendres al vespre el berenar – sopar amb els voluntaris que fan possible l’organització de Fiporc.

La trobada ha tingut lloc a la sala polivalent de l’Ajuntament on l’alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Barnés, han agraït la implicació i dedicació del voluntariat, sense els quals Fiporc, no seria possible. 

Revetlles amb precaució

Amb l‘estiu arriben les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, amb l‘increment de l‘ús de material pirotècnic i l‘encesa de fogueres.

Els consells de protecció civil volen ajudar a minimitzar els riscos que comporta l‘ús d‘aquest material, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

Pàgines

Subscribe to Festes