Divendres 22 Març 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Festes

Festes

Obert el període per sol·licitar subvencions per les entitats any 2019

Us informem que la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 14 de gener de 2019, va aprovar l'obertura de la convocatòria de subvencions per les entitats per aquest any 2019, disposant un termini màxim per sol·licitar subvencions i la obligatorietat de fer ús del model oficial que us adjuntem. Els terminis per presentar i justificar subvencions són els següents:

- Es poden presentar subvencions fins el dia 31 de març de 2019.

- I per justificar subvencions atorgades fins el 30 de novembre de 2019.

Activitats de Nadal

Aquest cap de setmana Riudellots ha donat el tret de sortida a les activitats de Nadal amb el Concert a càrrec la coral Les Veus del Cric i Cor Amaril·lis de Vilobí d’Onyar. El concert a tingut lloc a l’església.
Per avui dilluns hi ha prevista una  audició nadalenca a càrrec de l’Escola de Música de Riudellots, a les 18 h a L’Espai Jove. Cal destacar que per motius d’agenda, el cagatió previst pel dimecres 19 de desembre s’ha hagut de canviar al dijous 20 de desembre de 2018, a les 19 h a la sala polivalent.

Encesa dels llums de Nadal

Amb la tradicional encesa dels llums de Nadal i la cantada de nadales, a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música de Riudellots, aquest dilluns al vespre hem donat la benvinguda al Nadal. L’alcaldessa, Montserrat Roura, en nom de l’Ajuntament ha desitjat unes molt bones Festes de Nadal a tothom. 

XIV edició de la Fira d'Entitats

Aquest dissabte hi ha prevista la XIV edició de la Fira d’Entitats. Els actes començaran a les 16 h, a la sala polivalent, on l’entitat Riud’Art oferirà una activitat infantil i juvenil. Els actes seguiran a les 17 h amb la presentació de l’agenda llatinoamericana a càrrec de l’activista social, Joaquima Tomàs i Serra. 

La programació inclou la confecció de paperines per a les castanyes a càrrec d’El Lliri Blau, de l’hereu i la pubilla, joves de l’Espai Jove i voluntaris i un berenar sostenible.

Bona Festa Major!

Buhos, Strombers, David Busquets, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Banana Beach, Lo Puto cat, Macedonia i la Principal de la Bisbal formen part de l'extensa programació

La principal novetat d’aquest any és el canvi d’ubicació́ de la zona de concerts

Divendres a la tarda hi haurà un 2 per 1 a les atraccions 

Tot a punt per celebrar la Festa Major!

Teatre, sardanes, havaneres, gegants, castellers, cercaviles, barraques, furgoteques, focs artificials i concerts amb Buhos, Strombers, David Busquets, Manel Fuentes & The Spring’s Team, Banana Beach, Lo Puto cat, Macedonia i la Principal de la Bisbal, entre d'altres, formen part de l'extensa programació de la Festa Major de Riudellots de la Selva, que tindrà lloc del 22 al 30 de setembre.

Podeu consultar la programació des de riudellotsfestamajor.cat.

Pàgines

Subscribe to Festes