Dilluns 21 Octubre 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Festes

Festes

Posem fi a la Festa Major 2019!

Amb l’elecció de Mireia Gràcia Saus i Roger Albertí Boada com a Pubilla i Hereu 2019 i amb el V espectacle pirotècnic posem fi a la Festa Major de Riudellots . Han estat uns dies molt intensos carregats d’una programació pensada per a tots els públics i totes les edats, amb actuacions musicals de primer ordre.

Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a tothom qui ho fet possible, en especial a les entitats i a la Comissió de Festes. Moltes gràcies per tot!

Comencen 3 dies d’intensa programació de Festa Major!

Amb el pregó del periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez, Riudellots de la Selva ha iniciat aquest divendres el gruix de la programació de la Festa Major. 

La programació d’enguany inclou actuacions musicals de primer ordre amb Celtas Cortos, Diversiones, Animal DJ, Doctor Prats, Overdose Band, Lo Puto Cat i David Busquets, el cantant i compositor riudellotenc que acaba de publicar el seu segon disc, Instints. 

A la programació no hi falten havaneres, sardanes, teatre, espectacles infantils, i una àmplia zona de barraques on poder sopar. 

El periodista i guionista Jair Domínguez serà el pregoner de la Festa Major de Riudellots de la Selva

Entre les actuacions musicals destacades hi ha Celtas Cortos, Diversiones, Doctor Prats i David Busquets

Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar la Festa Major, amb una programació pensada per a tots els públics que s'iniciarà oficialment el divendres 27 de setembre, amb el repic de campanes i la lectura del pregó a càrrec del periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez, conegut per les seves aportacions a programes mediàtics com Polònia, Crackòvia, Minòria Absoluta i l’Està passant de TV3, entre d’altres. 

Diada de Catalunya a Riudellots

Amb motiu de la celebració de la Diada de Catalunya, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva i Riudellots per la Independència han organitzat diversos actes que tindran lloc el dimarts 10 de setembre. El actes començaran a les 18 h davant de l’Ajuntament amb una audició de sardanes a càrrec de la Principal de Porqueres.

Aplec de la Font del Mas Vilà

El proper 2 de juny tindrà lloc l’Aplec de la Font del Mas Vilà. Les activitats començaran a les 10 del matí amb el XII torneig de petanca de la font. A les 14 h hi ha previst el dinar i a les 17 h una audició de sardanes a càrrec de la Principal de Banyoles.

Durant tota la tarda hi hauran jocs populars i participatius per als nens i nenes. 

Fins al dia 30 de maig podeu comprar els tiquets del dinar a la Casa de Cultura, en el seu horari habitual.

Obert el període per sol·licitar subvencions per les entitats any 2019

Us informem que la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 14 de gener de 2019, va aprovar l'obertura de la convocatòria de subvencions per les entitats per aquest any 2019, disposant un termini màxim per sol·licitar subvencions i la obligatorietat de fer ús del model oficial que us adjuntem. Els terminis per presentar i justificar subvencions són els següents:

- Es poden presentar subvencions fins el dia 31 de març de 2019.

- I per justificar subvencions atorgades fins el 30 de novembre de 2019.

Pàgines

Subscribe to Festes