Dilluns 24 Juny 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Promoció econòmica

Promoció econòmica

Nou producte fruit de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària

En el marc de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària de la UdG ha nascut nou producte, que la Granja El Provençal de Riudellots de la Selva, properament posarà al mercat. 

Es tracta d’un formatge de tòfona, on un grup d’alumnes del Postgrau han participat activament en totes les fases de la seva concepció, juntament amb els responsables de la Granja El Provençal, tal i com ha explicat Jordi Feliu, tecnòleg i assessor que ha acompanyat els alumnes i l’empresa en tot el procés d’innovació del nou producte.

Seguim amb els preparatius de FIPORC

En el marc dels preparatius de la propera edició de FIPORC prevista pels propers dies 16 i 17 de febrer, ens agradaria poder ampliar el fons d’eines, fotografies antigues i vídeos… per tal de complementar l’exposició que es podrà visitar a la Sala d’Actes. 

Si teniu algun tipus de material relacionat amb la matança del porc us podeu posar en contacte amb l’Ajuntament trucant al 972 478 899.

Així mateix, si esteu interessats en formar part de l’ampli grup de voluntaris que fa possible FIPORC, us agrairíem que també ens ho féssiu saber.

Obert el període per sol·licitar subvencions per les entitats any 2019

Us informem que la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el dia 14 de gener de 2019, va aprovar l'obertura de la convocatòria de subvencions per les entitats per aquest any 2019, disposant un termini màxim per sol·licitar subvencions i la obligatorietat de fer ús del model oficial que us adjuntem. Els terminis per presentar i justificar subvencions són els següents:

- Es poden presentar subvencions fins el dia 31 de març de 2019.

- I per justificar subvencions atorgades fins el 30 de novembre de 2019.

Fiporc es promociona a Firatast

Un any més Riudellots de la Selva serà present a FIRATAST GIRONA promocionant la sisena edició de FIPORC 2019. Firatast és la fira degustació per excel·lència de Catalunya que tindrà lloc del 17 al 20 d’octubre, al Palau de Fires de Girona. Des de l’estand de FIPORC oferirem tastets d’arròs i melós amb galta de porc i embotits.

Dijous 17 presentant aquesta invitació podreu entrar gratuïtament.

Us hi esperem! 

Pàgines

Subscribe to Promoció econòmica