Dimarts 19 Març 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Territori

Territori

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei d’aigua avui dimarts 12 de febrer al sector de benzinera de les 12.15h a les 16.15h aproximadament per treballs de reparació a la xarxa.
 
En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Avís de la companyia Endesa referent a un tall programat en el subministrament elèctric

La companyia Endesa informa d’un tall programat en el subministrament elèctric previst per el dia 2 de setembre de 08:00 a 13:00 hores. Podeu consultar els carrers i zones d’afectació a l’arxiu adjunt a continuació.

El número de referència dels treballs és el 8592475. Per a més informació us podeu dirigir al 800 760 706 o bé a endesadistribucion.com.

Disculpeu les molèsties.

 

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei d’aigua potable al sector del Carrer Canigó, Avinguda Països Catalans i Carrer de l'Estació el dia 27/08/2018 de 11.20h a 13.30hh per treballs de reparació a la xarxa.
 
LA INCIDÈNCIA JA HA ESTAT RESOLTA. 
 
En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Possible presència d'un insecte invasor: el bernat marbrejat

Des de l’abril passat s’ha detectat a Catalunya la presència d’un nou insecte invasor anomenat “bernat marbrejat”. Es tracta d’un insecte que pot afectar als conreus i causar molèsties als veïns. Per això es recomana informar a l’ajuntament si es detecta la seva presència per evitar que es converteixi en una plaga.

Què cal saber del Halyomorpha halys?

- És una nova plaga que pot afectar principalment a molts arbres fruiters i ornamentals, cultius hortícoles i extensius.

Avís: Servei porta a porta

El proper dimecres 15 d’agost, dia de la festivitat de la Mare de Déu d’agost, no hi haurà servei de recollida d’escombraries porta a porta.

Per aquest motiu us recordem que demà dimarts no podeu treure orgànica ni envasos. Disculpeu les molèsties. Moltes gràcies per a la vostra col·laboració.

Subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial

Aquesta setmana s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la rehabilitació d'edificis d'ús residencial. Es tracta de subvencions destinades a rehabilitar els elements comuns dels edificis de tipologia residencial, amb la finalitat de fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, i la millora de la seguretat d’utilització i de l’accessibilitat.

Pàgines

Subscribe to Territori