Dijous 12 Desembre 2019

Inici / Ajuntament / Àrea de Govern / Territori

Territori

Tall programat en els serveis de fibra òptica

L’empresa Adamo Telecom Iberia S.A.U, subministradora dels serveis de fibra òptica al municipi de Riudellots de la Selva, ha informat d’un tall programat del servei pel proper dimecres 18 de desembre, entre la 1 i les 5 de la matinada

El tall s’emmarca dins dels treballs de millora de la xarxa troncal amb la corresponent substitució d’equips per a uns de més capacitat. 

El tall s’ha programat de matinada per minimitzar les molèsties als usuaris. 

Presentació de la Caldera de Biomassa

En el marc del desplegament de les actuacions del Pla d’Acció de l’Energia Sostenible (PAES), l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha posat en marxa una xarxa de calor a partir de dues calderes de Biomassa que donarà servei a diversos equipaments municipals.

L’actuació s’emmarca en el programa BEenerGi del Servei de Medi Ambient de la Diputació de Girona, que ha rebut finançament del programa marc de recerca i innovació de la Unió Europea Horitzó 2020.

Ha suposat una inversió de més de 315.000 € cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Treballs de reparació del ferm de l’Avinguda Països Catalans i a la Urbanització Can Jordi,

Aquesta setmana s’ha iniciat els treballs de reparació del ferm de l’Avinguda Països Catalans i a diversos carrers de la Urbanització Can Jordi, malmesos per les arrels dels arbres i que suposen un problema de seguretat pels vianants i vehicles que hi circulen. 
 
Els treballs s’han iniciat aquest dimecres i es preveu que quedin enllestits en el termini d’una setmana. 
 
Les obres tenen un pressupost total de 12.280,08 € IVA inclòs.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d'una interrupció del servei d'aigua avui dilluns 18 de novembre a la zona Can Jordi sector C. Avets i C. Isaac Albeniz de 10h a 12h aproximadament per treballs de reparació a la xarxa.
 
En qualsevol cas s'intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d'una interrupció del servei d'aigua avui dimecres 13 de novembre al sector Av. Països Catalans de 9h a 10h aproximadament per treballs de reparació a la xarxa.
 
En qualsevol cas s'intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d'una interrupció del servei d'aigua avui divendres 13 de setembre al sector Can Jordi fins a les 12h aproximadament per treballs de reparació a la xarxa.
 
En qualsevol cas s'intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d'una interrupció del servei d'aigua avui divendres 30 d'agost al sector C-25 / C. Major fins a les 13h aproximadament per treballs de reparació a la xarxa.
 
En qualsevol cas s'intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Avís d'incidència

Prodaisa informa d’una interrupció del servei d’aigua avui dimecres 21 d'agost al sector del Carrer Països Catalans, 72 fins a les 17h aproximadament per treballs de reparació a la xarxa.
 
 
En qualsevol cas s’intentarà restablir el servei tan aviat com sigui possible.

Reobert l’accés al polígon industrial de Riudellots amb el recorregut modificat

Les tasques d’extinció de l’incendi de Can Buixó continuaran previsiblement durant tot el cap de setmana, no obstant l’accés al polígon industrial s’ha reobert al trànsit amb modificacions. L’entrada pel Sector Ponent (zona Can Boadella) i l’accés pel vial de servei de la rotonda cruïlla A2 / C-25 ja són transitables. Per accedir des de l’A-2 (zona Can Boadella) per l’Avinguda Mas Pins s’haurà de girar a l’esquerra pel Carrer Farigola i seguidament a la dreta pel Carrer Bruc ja que part de l’Avinguda Mas Pins segueix tallada al trànsit.

 

Pàgines

Subscribe to Territori