Dijous 20 Juny 2019

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Constitució del nou Ajuntament

Montserrat Roura ha estat escollida alcaldessa de Riudellots de la Selva. 
Aquest dissabte 15 de juny ha tingut lloc el Ple de constitució del nou ajuntament, fruit del resultat de les darreres eleccions municipals del passat 26 de maig. L'equip de govern està format per 6 regidors de Junts per Riudellots i l'oposició per 5 regidors d'ERC. 
Els càrrecs electes de Junts per Riudellots són: Montserrat Roura Massaneda, Josep Maria Corominas Pujol, Xevi López Cadena, Gerard Fabrellas Ciurana, Cristina Pineda Espinosa i Carme Camps Goy. 

Resultats de les Eleccions Municipals

Amb 595 vots, Junts per Riudellots manté la majoria absoluta a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. La formació encapçalada per l’actual alcaldessa Montserrat Roura ha aconseguit el 50,55% dels vots, mentre que ERC ha obtingut el 44,52%, amb 524 vots. Amb aquests resultats la nova composició del plenari de l’Ajuntament estarà format per 6 regidors de Junts per Riudellots i 5 d’ERC. La participació a les eleccions municipals de Riudellots ha sigut del 81,99%. 

Jaume Bosch Torrent nou regidor de l'equip de govern

Jaume Bosch Torrent ha pres possessió del càrrec de regidor de l’equip de govern (PDecat) a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. Bosch, substitueix al regidor Lluís Barnés que va dimitir el passat 15 de març. 
L’acte ha tingut lloc aquest matí a la Sala de Plens de l’Ajuntament on l’alcaldessa, Montserrat Roura,  ha agraït al nou regidor que hagi acceptat aquesta responsabilitat de servei al poble de Riudellots. 

Lluís Barnés dimiteix de regidor

El Ple de l’Ajuntament de Riudellots, reunit en sessió extraordinària aquest divendres 15 de març de 2019, ha acceptat la renúncia, per motius personals, del regidor Lluís Barnés, responsable de les àrees de Participació, Transparència, Bon Govern, Comunicació, Promoció Econòmica i Salut. L’alcaldessa Montserrat Roura, ha agraït la dedicació a Barnés, durant els 8 anys que ha estat regidor de l’Ajuntament de Riudellots. 
Fins a la presa de possessió del nou regidor/a, l’alcaldessa Montserrat Roura assumirà les competències que fins ara tenia delegades Lluís Barnés.

Riudellots revalida el segell Infoparticipa

Per cinquena vegada consecutiva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, rebrà el segell Infoparticipa, en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de la transparència.

Enguany la puntuació obtinguda ha estat del 87% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

Si no hi ha cap novetat, l'acte de lliurament dels segells tindrà lloc el proper 13 de març a Barcelona. 

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació