Dijous 12 Desembre 2019

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Nota d'agraïment de l’Associació de Donants de Riudellots de la Selva

L’Organització Mundial de la Salut defineix la sang com ‘el regal de la vida’ més valuós que podem oferir a una altra persona. 

Amb aquestes boniques paraules des l’Associació de Donants de Riudellots de la Selva, volem mostrar el nostre profund agraïment a totes les persones que amb la seva generositat salven vides cada dia i ajuden a mantenir els nivells estables de reserves del Banc de Sang i Teixits de Catalunya. 

Riudellots de la Selva serà seu de la Mobile Week Catalunya

La iniciativa s’emmarca dins del Mobile World Congress 2020
 
Un total de 15 ciutats i municipis de Catalunya tindran presència a la Mobile Week Catalunya 2020,  entre ells Riudellots de la Selva, després de la convocatòria feta per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat per sumar-se a la segona edició d’aquesta iniciativa, que té l’objectiu d’estendre al conjunt de la ciutadania el debat sobre la revolució digital i que se celebrarà el proper mes de febrer, al voltant del MWC Barcelona. 
 

Presentació dels pressupostos participatius 2020

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha reservat una partida de 280.000 € del pressupost municipal pel 2020, amb la voluntat que els veïns i veïnes del municipi decideixin a què destinar-los. 

Per fer-ho s’ha dissenyat un procés de participació ciutadana que compta amb el suport de la Diputació de Girona, que consistirà en tres grans fases. Una de recollida de propostes, una de priorització i validació i una final de votació. 

Fotografies pel calendari 2020 de Riudellots

Estem preparant el calendari 2020 que edita anualment l’Ajuntament. Enguany ens agradaria comptar amb la participació dels veïns i veïnes amb l’aportació de fotografies, actuals o antigues, per poder il·lustrar cada un dels mesos del calendari on s'identifiqui el municipi en diferents estacions de l'any. Fins al dia 11 de novembre podeu enviar les vostres fotografies a participacio@riudellots.cat, indicant el vostre nom i dades de contacte. 

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació