Dimecres 15 Agost 2018

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Inauguració del Passeig de l’U d’Octubre

Riudellots de la Selva ha batejat amb el nom de “Passeig de l’U d’Octubre” el nou vial d’accés lateral a la Plaça de l’Ajuntament. Amb aquesta actuació l’Ajuntament vol retre homenatge a totes aquelles persones que van fer possible el referèndum del dia 1 d’octubre del 2017 a Catalunya, i en especial als veïns i les entitats que van defensar les urnes “tant els que van votar que sí, com els que van votar que no”, tal i com ha explicat l’alcaldessa Montserrat Roura durant l’acte d’inauguració que ha tingut lloc aquest dijous al vespre.

Berenar – sopar d'agraïment als voluntaris de Fiporc

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest divendres al vespre el berenar – sopar amb els voluntaris que fan possible l’organització de Fiporc.

La trobada ha tingut lloc a la sala polivalent de l’Ajuntament on l’alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Barnés, han agraït la implicació i dedicació del voluntariat, sense els quals Fiporc, no seria possible. 

Resultats de l’enquesta per decidir l’emplaçament de les atraccions de la Festa Major

“Al costat de la zona de barraques i dels concerts de nit, i del pàrquing de l’ACEBSA”, ha estat l’opció més votada en l’enquesta realitzada per decidir l’emplaçament de les atraccions de la Festa Major. A continuació detallem els resultats de cada una de les opcions:
 
A-   Al mateix lloc on havien estat, a l’esplanada del costat del pavelló municipal: 14,28 % 
B-    Al costat de la zona de barraques i dels concerts de nit, i del pàrquing de l’ACEBSA: 60’71%
C-   Als aparcaments del costat de la farmàcia i mercat municipal. 0% 

On vull les atraccions de la Festa Major?

Us recordem que aquest divendres 18 de maig a les 14 h, finalitza el termini de votacions per decidir l’emplaçament de les atraccions de la Festa Major. Podeu dipositar el vostre vot a la bústia situada al mostrador de les oficines municipals. Les opcions proposades són: 

A-   Al mateix lloc on havien estat, a l’esplanada del costat del pavelló municipal.

B-    Al costat de la zona de barraques i dels concerts de nit, i del pàrquing de l’ACEBSA.

Comunicat de l'Ajuntament en relació a les Jornades Comarcals de Hip Hop

Amb motiu de la suspensió, per part dels organitzadors, de la cloenda de les Jornades Comarcals de Hip Hop previstes per avui a la pista exterior del patí de l’escola de Riudellots de la Selva, l’Ajuntament vol fer els següents aclariments:

1- Les Jornades estan organitzades pel Consell Esportiu de la Selva i l'Associació @thejunglehiphop amb el suport de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.

2- L’Ajuntament de Riudellots ha cedit l’espai de la pista i tot el material necessari sol·licitat pels organitzadors, amb la voluntat de repetir l’èxit de l’edició anterior.

Riudellots revalida el segell Infoparticipa

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha rebut per quart any consecutiu la distinció en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica al web www.riudellots.cat i al portal de transparència.

Amb un 90,38% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, Riudellots de la Selva torna a encapçalar el llistat de municipis de la comarca de la Selva amb la millor puntuació.

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació