Dilluns 18 Juny 2018

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Resultats de l’enquesta per decidir l’emplaçament de les atraccions de la Festa Major

“Al costat de la zona de barraques i dels concerts de nit, i del pàrquing de l’ACEBSA”, ha estat l’opció més votada en l’enquesta realitzada per decidir l’emplaçament de les atraccions de la Festa Major. A continuació detallem els resultats de cada una de les opcions:
 
A-   Al mateix lloc on havien estat, a l’esplanada del costat del pavelló municipal: 14,28 % 
B-    Al costat de la zona de barraques i dels concerts de nit, i del pàrquing de l’ACEBSA: 60’71%
C-   Als aparcaments del costat de la farmàcia i mercat municipal. 0% 

On vull les atraccions de la Festa Major?

Us recordem que aquest divendres 18 de maig a les 14 h, finalitza el termini de votacions per decidir l’emplaçament de les atraccions de la Festa Major. Podeu dipositar el vostre vot a la bústia situada al mostrador de les oficines municipals. Les opcions proposades són: 

A-   Al mateix lloc on havien estat, a l’esplanada del costat del pavelló municipal.

B-    Al costat de la zona de barraques i dels concerts de nit, i del pàrquing de l’ACEBSA.

Comunicat de l'Ajuntament en relació a les Jornades Comarcals de Hip Hop

Amb motiu de la suspensió, per part dels organitzadors, de la cloenda de les Jornades Comarcals de Hip Hop previstes per avui a la pista exterior del patí de l’escola de Riudellots de la Selva, l’Ajuntament vol fer els següents aclariments:

1- Les Jornades estan organitzades pel Consell Esportiu de la Selva i l'Associació @thejunglehiphop amb el suport de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva.

2- L’Ajuntament de Riudellots ha cedit l’espai de la pista i tot el material necessari sol·licitat pels organitzadors, amb la voluntat de repetir l’èxit de l’edició anterior.

Riudellots revalida el segell Infoparticipa

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha rebut per quart any consecutiu la distinció en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica al web www.riudellots.cat i al portal de transparència.

Amb un 90,38% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, Riudellots de la Selva torna a encapçalar el llistat de municipis de la comarca de la Selva amb la millor puntuació.

El ple de l’Ajuntament aprova les inversions pel 2018

El ple de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat la modificació de crèdit del pressupost anual per incorporar-hi el romanent de tresoreria disponible després de tancar l’any 2017. En total s’han incorporat 2,99M d’euros que es destinaran a inversions al municipi.

La inversió més important és l’obra de reurbanització del carrer major amb un pressupost de 1.191.416,13€ seguit de la fase 1 del cobriment del rec Vidal amb 600.000 euros i la urbanització dels accessos al pavelló amb pressupost de 364.847,51 €.  

Crònica del ple del mes de desembre de 2017

Amb els vots favorables de l’equip de govern i l’abstenció del grup municipal d’ERC a l’oposició, el Ple de l’Ajuntament celebrat el 18 de desembre de 2017, ha aprovat el pressupost per a l’exercici 2018. El pressupost aprovat inicialment, puja a 3.671.209,30 euros. El regidor d’Hisenda Josep Maria Corominas ha destacat que l’Ajuntament manté el seu endeutament al 0%.  

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació