Dijous 21 Febrer 2019

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

En marxa el procés participatiu per decidir el destí de 160.000 euros al polígon industrial

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha iniciat avui el procés participatiu per decidir el destí de 160.000 euros del pressupost municipal. L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts al migdia a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec de l’alcaldessa Montserrat Roura i del regidor de Promoció Econòmica i Participació, Lluís Barnés, per tal d’explicar el detall del procés.

El procés està dividit en tres grans fases:

Resultat de les votacions del procés participatiu de l'Skatepark

El passat 22 de gener a les 8:30h del matí es va dur a terme l'obertura de l'urna del procés participatiu per a decidir la instal·lació d'un Skatepark a Riudellots. La proposta va ser plantejada per un grup de mares i pares de joves del municipi que practiquen aquest esport que requereix d’un espai específic i que actualment s'han de desplaçar a pobles veïns on disposen d'un Skatepark.

Es total es van recollir  59 vots: 48 fots favorables, 9 de contraris i 2 de nuls.

Nou canal de Telegram de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que facilita l'enviament i la recepció de missatges a través d'internet, oferint canals amb que es poden transmetre dades unidireccionalment a un nombre limitat de subscripctors.

El Ple aprova una moció d'ERC on es reclama recuperar el poder adquisitiu del sistema públic de pensions

A proposta del grup municipal d’ERC,  el Ple de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva celebrat el passat 5 de març de 2018, ha aprovat una moció on es reclama recuperar el poder adquisitiu del sistema públic de pensions. En aqust sentit el Ple va aprovar per unanimitat instar el Govern de l’Estat a lligar per llei la revalorització de les pensions a l’IPC i a establir un salari mínim interprofessional de 1.000 euros. 

PDeCat i ERC a favor d'adherir-se a la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Reforma Horària

El Ple de l’Ajuntament celebrat el passat dia 2 de juliol ha aprovat per unanimitat, una moció a favor de la reforma horària amb l’objectiu de donar suport a les mesures que facin possible fer la transició cap a la reforma horària formulada en un moment concret en el temps.

En aquest sentit el Ple, amb els vots del PDeCat i ERC, ha aprovat l’adhesió de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva a la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Reforma Horària.

Moció d'ERC en relació a la commemoració del dia Internacional de les Dones

A proposta del grup municipal d’ERC,  el Ple de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva celebrat el passat 5 de març de 2018, va aprovar una moció en relació a la commemoració del dia Internacional de les Dones.

Entre els acords en destaca seguir treball amb les empreses del municipi per l’elaboració de plans d’igualtat que facin possible la reducció de la bretxa salarial, la promoció de les dones en càrrecs de dedició i l’adopció de mesures que facin possible la conciliació de la vida familiar, personal i laboral. 

Balanç de la tasca efectuada pel grup del PDeCat

A gairebé deu mesos per a les properes eleccions municipals, es comença a fer balanç de la tasca efectuada, com ha anat la legislatura, les coses que volíem fer i comprovar que s’han fet, els entrebancs amb què ens hem anat trobant i hem superat, etc.

La veritat és que estem molt satisfets de com han anat aquests anys de mandat municipal, amb compliment de compromisos i solucions a problemes, i més tenint en compte que en l’àmbit nacional no han estat uns anys de molta tranquil·litat, que diguem.

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació