Dimecres 27 Març 2019

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Lluís Barnés dimiteix de regidor

El Ple de l’Ajuntament de Riudellots, reunit en sessió extraordinària aquest divendres 15 de març de 2019, ha acceptat la renúncia, per motius personals, del regidor Lluís Barnés, responsable de les àrees de Participació, Transparència, Bon Govern, Comunicació, Promoció Econòmica i Salut. L’alcaldessa Montserrat Roura, ha agraït la dedicació a Barnés, durant els 8 anys que ha estat regidor de l’Ajuntament de Riudellots. 
Fins a la presa de possessió del nou regidor/a, l’alcaldessa Montserrat Roura assumirà les competències que fins ara tenia delegades Lluís Barnés.

Riudellots revalida el segell Infoparticipa

Per cinquena vegada consecutiva, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, rebrà el segell Infoparticipa, en reconeixement a la qualitat de la informació que es publica des del web municipal i el portal de la transparència.

Enguany la puntuació obtinguda ha estat del 87% de compliment dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

Si no hi ha cap novetat, l'acte de lliurament dels segells tindrà lloc el proper 13 de març a Barcelona. 

Convocatòria del Ple ordinari del mes de març

El proper dilluns 4 de març, a les 20 h, tindrà lloc a Sala de Plens de l’Ajuntament el Ple ordinari del mes de març. 

Entre els punts de l’ordre del dia hi ha la contractació del servei de conservació i millora dels espais verds i arbrat viari, l’aprovació de la relació de llocs de treball de l'ajuntament i l’aprovació del pla de gestió del servei de recollida de residus porta a porta, deixalleria i neteja viària. Podeu consultar l’ordre del dia des d’aquí. 

Entrega de les paneres de Fiporc

L'alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura ha fet entrega dels premis als guanyadors del sorteig de Fiporc i del concurs d'Instagram.

Gemma Font de Santa Coloma de Farners ha estat la guanyadora del sorteig de Fiporc realitzat entre totes aquelles persones que van omplir la butlleta amb les seves dades durant els dos dies de fira.

El guanyador del concurs d'Instagram #Fiporc2019 ha estat Lluís Martinez de Salt.

En marxa el procés participatiu per decidir el destí de 160.000 euros al polígon industrial

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha iniciat avui el procés participatiu per decidir el destí de 160.000 euros del pressupost municipal. L’acte de presentació ha tingut lloc aquest dimarts al migdia a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, a càrrec de l’alcaldessa Montserrat Roura i del regidor de Promoció Econòmica i Participació, Lluís Barnés, per tal d’explicar el detall del procés.

El procés està dividit en tres grans fases:

Resultat de les votacions del procés participatiu de l'Skatepark

El passat 22 de gener a les 8:30h del matí es va dur a terme l'obertura de l'urna del procés participatiu per a decidir la instal·lació d'un Skatepark a Riudellots. La proposta va ser plantejada per un grup de mares i pares de joves del municipi que practiquen aquest esport que requereix d’un espai específic i que actualment s'han de desplaçar a pobles veïns on disposen d'un Skatepark.

Es total es van recollir  59 vots: 48 fots favorables, 9 de contraris i 2 de nuls.

Nou canal de Telegram de la Generalitat de Catalunya

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació a Telegram amb l’objectiu de difondre notícies, continguts i informacions d’alt valor de servei per a la ciutadania.

Telegram és una aplicació de missatgeria instantània gratuïta que facilita l'enviament i la recepció de missatges a través d'internet, oferint canals amb que es poden transmetre dades unidireccionalment a un nombre limitat de subscripctors.

El Ple aprova una moció d'ERC on es reclama recuperar el poder adquisitiu del sistema públic de pensions

A proposta del grup municipal d’ERC,  el Ple de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva celebrat el passat 5 de març de 2018, ha aprovat una moció on es reclama recuperar el poder adquisitiu del sistema públic de pensions. En aqust sentit el Ple va aprovar per unanimitat instar el Govern de l’Estat a lligar per llei la revalorització de les pensions a l’IPC i a establir un salari mínim interprofessional de 1.000 euros. 

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació