Dijous 14 Desembre 2017

Inici / Ajuntament / Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació

L’idCAT et permet consultar on has d’anar a votar el 21 de desembre

El proper 21 de desembre de 2017 se celebren eleccions al Parlament de Catalunya. Si vols saber on has d’anar a votar pots esperar que t’arribi la targeta censal al teu domicili o fer la consulta telemàticament mitjançant el certificat digital idCAT de manera rápida i senzilla.

Què necessito per fer la consulta telemàticament?

Concurs de fotografies del calendari 2018

L’ajuntament de Riudellots de Selva organitza, per tercer any consecutiu, el concurs de fotografies que servirà per il·lustrar el calendari 2018. Les fotografies s’hauran de presentar seguint les indicacions que es contemplen a les bases del concurs. El termini de presentació de les fotografies serà̀ el proper 2 de desembre. Els guanyadors/es del concurs rebran un lot de productes de Riudellots de la Selva i un lot de tiquets degustació de tastets per la fira Fiporc. 

Concentració davant l'Ajuntament de Santa Coloma per defensar el model d'escola catalana

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’uneix a la crida feta pel Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya per defensar el model d'escola catalana i rebutjar la instrumentalització de l'educació. Des de l’Ajuntament us animem a participar a la concentració prevista per AVUI dimecres 25 d’octubre a les 18 h davant de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. La convocatòria s’ha fet arreu de Catalunya davant dels ajuntaments capitals de comarca.

Riudellots de la Selva rebutja l’aplicació del l’article 155 i exigeix la llibertat immediata dels presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural

Per unanimitat el Ple també dona suport a la declaració dels representants de Catalunya signada el 10 d´octubre al Parlament 
 
El Ple de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva celebrat aquest dimarts al vespre, ha aprovat per unanimitat, instar al Govern espanyol i els partits que li donen suport a aturar la suspensió́ de l’autonomia de Catalunya amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució Espanyola. 
 

Moció de rebuig a l'aplicació de l'article 155

L’ajuntament de Riudellots de la Selva ha convocat un Ple extraordinari, on s’aprovarà una moció de rebuig a l'aplicació de l'article 155 que suspèn l'autogovern català. El Ple tindrà lloc aquest dimarts, 24 d’octubre, a les 19:30. La moció ha estat promoguda per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM). Podeu llegir el text de la moció des d’aquí

Riudellots condemna la violència de l’Estat espanyol i declara Enric Millo persona non grata

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat, aquest dijous 5 d'octubre, una moció de condemna a la violència generada per l'estat espanyol de “forma enèrgica, alta i clara” exercida el passat 1 d’octubre contra els veïns i veïnes dels pobles i ciutats de Catalunya que l’únic que volien era decidir i exercir la democràcia.

Riudellots condemna la violència policial de l’Estat espanyol i declara Enric Millo persona non grata

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha convocat un Ple extraordinari per aquest dijous 5 d’octubre a les 20 h, on s’aprovarà una moció de condemna a la violència generada per l'estat espanyol de “forma enèrgica, alta i clara” exercida el passat 1 d’octubre contra els veïns i veïnes dels pobles i ciutats de Catalunya que, l’únic que volien, era decidir i exercir la democràcia. 
 

Pàgines

Subscribe to Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació