Dijous 20 Juny 2019

Inici / Ajuntament / Àrees de govern / Àrea de Cultura

Àrea de Cultura

Responsable d’àrea: Cristina Pineda Espinosa

cpineda@riudellots.cat

 

 

Notícies: 
12/06/2019

Del 17 al 28 de juny, es podran formalitzar les inscripcions a l’Escola de Música de Riudellots de la Selva. Piano, guitarra clàssica i elèctrica, bateria, flauta travessera, baix, llenguatge musical, són algunes de les classes disponibles per a totes...

29/05/2019

L’Aplec de la font del Mas Vilà, la Festa de l’esport i el Concert especial del 10è aniversari de la coral Les Veus del Cric són algunes de les activitats previstes per aquest mes de juny.

Consulteu l’agenda d’activitats des d'aquí.

10/05/2019

El primer divendres de maig es va celebrar el vernissatge de l'exposició EL MAR, a càrrec de l'escola de Riudellots de la Selva. L'acte el va presentar la Montserrat Roura i els alumnes de 6è de primària.

Aquesta exposició recull una mostra de...

07/05/2019

Nens i nenes de Riudellots arriba la Supernit dels Súpers! vine el divendres 31 de maig a les 20h a la biblioteca municipal.

Els nens i nenes apuntats hauran d'impedir el pla malèfic del Senyor de les Ombre que està fent desaparèixer els...

30/04/2019

Les representacions de l’Autoescola de sonats i el Ball d’embolics a càrrec dels Teatrerus de Riudellots, l’exposició El Mar dels alumnes de l’Escola i  els tallers a l’Espai Jove, són algunes de les activitats previstes per aquest mes de maig a...

25/04/2019

Aquesta tarda ha tingut lloc el lliurament de premis de la 16ª edició del Concurs Literari de Narració Curta de Riudellots de la Selva.

L'acte ha tingut lloc a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura a càrrec de l'alcaldessa Montserrat...

24/04/2019

Arriba el darrer trimestre del curs i l'encetem amb moltes ganes i carregat d'activitats infantils!

Ens esperen moltes hores del conte per a totes les edats, tallers de programació de videojocs, una nova visita dels gossos d'ATAGI (Asociació d'...

15/04/2019

Vols iniciar-te o fer un repàs a coneixements bàsics per saber treballar amb ordinador, com fer un escrit, un correu electrònic, saber trobar adreces d'interès, com utilitzar aplicacions de Google... Apuntat als diferents tallers programats a la Casa...

12/04/2019

L’obra de teatre "Fuita", estrenada el passat cap de setmana a Riudellots de la Selva,  ha recaptat un total de 436,59 € que es destinaran íntegrament a la Fundació Oncolliga Girona.

Moltes gràcies a tothom que ho ha fet possible. 

08/04/2019

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest diumenge les XVI Jornades Interculturals amb la presentació del llibre 'La sorpresa com a factor de canvi', a càrrec de l’autora Pilar Oms Masdevall i un concert de rumba amb el grup Pelat i Pelut. 

En...

04/04/2019

Aquest darrer cap de setmana ha finalitzat la primera mostra de Teatre Amateur a Riudellots de la Selva, organitzada per l’Àrea de Cultura. 

Durant tots els caps de setmana del mes de març han pujat a l’escenari de la Sala d’Actes un total de 5...

04/04/2019

Aquest dissabte 6 d'abril a les 21.30 tindrà lloc l’estrena de l’obra “Fuita” a càrrec del Grup Amics del Teatre de Llagostera. La representació tindrà lloc a la Sala d'Actes i tota la recaptació anirà destinada a la Fundació Oncolliga. 

Les...

01/04/2019

La Casa de Cultura de Riudellots de la Selva ha obert el període d'incripcions per als tallers i cursos programats per els mesos d'abril, maig i juny. S'han programat cursos de: català Bàsic 3, d'iniciació a la fotografia digital, iniciació a la...

27/03/2019

Teatre, exposicions, jornades interculturals, audicions musicals i l’entrega dels premis del XVIè Concurs Literari de Narració Curta són algunes de les activitats previstes pel proper més d’abril.

Properament rebreu l’agenda a la bústia de casa...

22/03/2019

Amb la voluntat de potenciar el teatre l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, ha organitzat una mostra de Teatre Amateur.  
Durant tots els caps de setmana del proper mes de març, passaran per la Sala d’Actes del nostre...

Pàgines