Dimarts 23 Abril 2019

Inici / Ajuntament / Composició del ple

Composició del ple

Alcaldia
Àrea de governació i atenció a les persones

Àrea de territori

Àrea d' ensenyament

 

Montserrat Roura i Massaneda (PdeCat)

alcaldessa@riudellots.cat

972 47 88 99

TW: @MRoura2015
 

Sóc nascuda a Riudellots de la Selva l'any 1957 a cal Arbusé, sóc psicòloga de professió i he cursat estudis de doctorat. He estat funcionària de la Generalitat de Catalunya, al departament de Benestar social. També sóc l'alcaldessa de Riudellots de la Selva des del 2003. He estat directora dels Serveis Territorials de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya des del 2013`fins el 2016. Anteriorment he estat consellera comarcal de Benestar i Família del 2007 al 2010 i Diputada al Parlament de Catalunya del 2010 al 2013. Estic casada i tinc dues filles, la Roser i la Clara.

Retribució bruta anual: 46.266,34 €

Activitats i béns: Declaració de béns Montserrat Roura

 

Primer Tinent d‘Alcaldessa
Àrea d‘hisenda

Àrea de Festes

 

Josep Mª Corominas i Pujol (PdeCat)

jmcorominas@riudellots.cat

972 47 88 99
 

Tinc 54 anys, i disposo de 12 anys d'experiència a l'Ajuntament de Riudellots de la Selva com a regidor. Sóc gerent d'una empresa del sector de la logística i el transport de mercaderies. Estic casat amb l'Olga i sóc pare de dues noies, la Jordina i la Nora, nascudes a Riudellots. Actualment sóc membre de la Colla Gegantera, la Comissió de Festes, i de la Penya Barcelonista de Riudellots i col·laboro en tasques a la Parròquia.

Indemnització anual: 9.942,1 €

Activitats i béns: Declaració de béns Josep Maria Corominas

 

Tercer Tinent d'Alcaldessa

Àrea de joventut

 

Josep Lluís Santamaria Moreno (PdeCat)

jsantamaria@riudellots.cat

972 47 88 99
 

Vaig néixer a Llagostera fa 32 anys, estic casat amb una Riudellotenca, l’Olga Güell; així que podríem dir que sóc Riudellotenc d’adopció.   Sóc Enginyer del disseny industrial i desenvolupament del producte.  No m’he dedicat mai al món de la política municipal tot i que és un món que conec de ben aprop per motius familiars. Des de petit he format part de diverses entitats del meu municipi i fins i tot n’he presidit alguna. Aquest, és un nou repte per a mi que inicio amb moltes ganes i il·lusió. 

Indemnització anual: 

Activitats i béns: Declaració de béns Josep Lluís Santamaria

 

Àrea d'esports

Gerard Fabrellas Ciurana (CiU)

gfabrellas@riudellots.cat

972 47 88 99

 

Sóc fill de Riudellots de la Selva, tinc 25 anys, sóc tècnic superior en Administració i Finances i diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona. Des de ben petit he estat vinculat a diferents entitats del poble com la Colla Sardanista, la Colla Gegantera, l'Agrupació Cultural i Esportiva de Riudellots (ACER), com a esportista i com a entrenador, i actualment formo part de la Comissió de Festes. He fet de monitor de campus de Riudellots i de socorrista. Actualment treballo en el món de les finances i m'he incorporat com a regidor de l'Ajuntament de Riudellots en aquesta legislatura.

Indemnització anual: 5.760 €

Activitats i béns: Declaració de béns Gerard Fabrellas

 

Àrea de pagesia i Medi Ambient

 

Carme Camps i Goy (CiU)

ccamps@riudellots.cat

972 47 88 99

 

Estic casada amb l'Albert del Mas Pla, sóc mare de dos fills, en David i en Gerard, i fa 26 anys que visc a Riudellots de la Selva. Tinc 50 anys i des de l'any 2003 que sóc regidora de Medi Ambient a l'Ajuntament de Riudellots. Formo part de la junta executiva del CILMA i de la comissió de seguiment del conveni de manteniment i promoció d'itineraris de senderisme, cicloturisme i BTT. He estat representant del Consorci Mediambiental de la Selva del 2003 al 2013 i de l'Associació pel Foment de la Protecció dels Animals de la Selva (AFPAS) del 2005 al 2014. En els darrers anys m'he dedicat a exercir de regidora amb dedicació exclusiva a l'Ajuntament.

Retribució bruta anual: 29.927,94 €

Activitats i béns: Declaració de béns Carme Camps

 

Àrea de cultura

 

Cristina Pineda Espinosa (CiU)

cpineda@riudellots.cat

972 47 88 99

 

Sóc filla de Salt, tinc 37 anys, estic casada i sóc mare de dos fills de 9 i 6 anys. Fa 13 anys que visc a Riudellots de la Selva i actualment treballo d'administrativa comercial. Sóc membre de la Colla Gegantera de Riudellots de la Selva i de la Comissió de Festes, i anys enrere havia estat membre de l'AMPA de la Llar d'Infants del poble. M'he incorporat com a regidora de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva en aquesta legislatura.

Indemnització anual: 8.730 €

Activitats i béns: Declaració de béns Cristina Pineda

 

Paula Tubert Casals (ERC)

paula@riudellots.cat

972 47 88 99

 

Sóc la Paula tinc 23 anys, vaig néixer a Caldes de Malvella però visc a Riudellots des dels 5 anys. Sóc graduada en Filosofia per la Universitat de Girona, i vaig fer el Treball Final de Grau sobre un tema en Filosofia Política ("Notes bàsiques sobre els conceptes de nació i sobirania").

La meva experiència professional és molt variada: he estat recepcionista, administrativa, monitora de casal, becària d'una empresa editorial, professora d'extraescolars i professora de classes particulars (a alumnes d'ESO i Batxillerat). En l'anterior legislatura ja havia estat regidora de l'Ajuntament.

Indemnització anual: 2.156 €

Activitats i béns: Declaració de béns Paula Tubert

 

 

Gabriel Esquius Fuentes (ERC)

gesquius@riudellots.cat

972 47 88 99

 

Sóc en Gabriel, tinc 58 anys, i sóc llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de Barcelona. Entre d’altres he treballat com a formador i assessor informàtic, professor de gestió empresarial, i en el camp del disseny i la producció de materials pedagògics per a formació a distància. Pertanyo a Amnistia Internacional, Omnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana i també he estat membre actiu d’Intermon-Oxfam i de l’Agenda Llatinoamericana. Actualment faig de director-gerent de l’Escola Agrària Forestal i de coordinador de la Formació Agrària a Distància. M'he incorporat com a regidor de l'Ajuntament en aquesta legislatura.

Indemnització anual: 2.028,6 €

Activitats i béns: Declaració de béns Gabriel Esquius

 

 

Raquel Fumadó (ERC)

raquel@riudellots.cat

972 47 88 99

Sóc la Raquel, vaig néixer a Girona però fa 23 anys que visc a Riudellots. Tinc 42 anys estic casada i mare d’un fill de 16 anys. Sóc llicenciada en ciències de l’Educació per la UDG en  l’especialitat d’educació Infantil. Fa 12 anys que treballo a les escoles bressol de llagostera on actualment porto la direcció. Sóc membre de la comissió de festes i d’Omnium  Cultural. M’he incorporat com a regidora de l’ajuntament en aquesta legislatura desprès de la renúncia d’en Pep Massó.

Indemnització anual: 2.817,5 €

Activitats i béns: Declaració de béns Raquel Fumadó

 

 

Sílvia Peraferrer Ribot (ERC)

silvia@riudellots.cat

972 47 88 99

Sóc la Sílvia, filla d'Aiguaviva del Gironès, tinc 39 anys i mare d'un fill de 6 anys. Fa 10 anys que visc a Riudellots de Selva. Sóc enginyera tècnica industrial i treballo en una empresa del sector privat.
M'he incorporat com a regidora en aquesta legislatura.

Indemnització anual: 2.175,6 €

Activitats i béns: Declaració de béns Sílvia Peraferrer

 

 

 

Consulteu les retribucions, dietes i altres indemnitzacions dels membres de la corporació a la pàgina de "Retribucions i altres indemnitzacions" de la seu electrònica de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.