Dimecres 26 Juliol 2017

Inici / Ajuntament / Servei Whatsapp i SMS

Servei Whatsapp i SMS

SERVEI D'AVISOS I INFORMACIÓ

Per a gaudir del servei d'avisos i informació municipal disposes de dues opcions: del servei Whatsapp i del servei SMS. En tots els casos, i amb independència del sistema que escullis, rebràs la mateixa informació.

 

WHATSAPP

Des de l'àrea de Noves Tecnologies s'ha dissenyat el servei d'avisos i informació Whatsapp.

 

Aquest servei pretén oferir a través de missatges whatsapp la informació que pot resultar d'interés pels veïns del municipi (agenda d'activitats, notícies, etc.), així com informar sobre possibles situacions d'emergència en el municipi.

 

El servei d'avisos i informació pretén substituir el servei de SMS pels usuaris que disposin de l'aplicació Whatsapp, tot reduïnt els costos per l'Ajuntament i oferint un millor servei als usuaris. No obstant, el servei d'SMS es mantindrà per als usuaris que ho desitgin, i es facilitarà la mateixa informació amb independència del sistema d'informació que s'esculli.

 

El proppassat 6 de maig es va activar definitivament el servei d'avisos i informació de l'Ajuntament de ‪‎Riudellots de la Selva‬ a través del sistema de missatgeria instantània Whatsapp.
 
El cost del servei és totalment gratuït.
 
Com donar-se d'alta del servei:
Si desitges disposar del servei d'avisos i d'informació Whatsapp has de demanar ser inclòs/a a la llista de difusió, enviant un missatge whatsapp amb la paraula ALTA al telèfon: 633 514 126
 
Com donar-se de baixa del servei:
De la mateixa manera, si desitges donar-te de baixa, pots enviar un missatge whatsapp amb la paraula BAIXA al telèfon 633 514 126.
 
Nota: En cap cas el número de telèfon habilitat pel servei de Whatsapp no pot considerar-se ni utilitzar-se com un dels canals de contacte amb l'Ajuntament de Riudellots de la Selva (Telf. 972 47 88 99, Fax 972 47 73 75, c/e ajuntament@riudellots.cat).
 
 
SMS

Des de l‘Àrea de Noves Tecnologies hem dissenyat un servei d‘informació ciutadana SMS (sistema d‘informació per mitjà de l‘enviament de missatges curts a mòbils) per facilitar que els ciutadans, les entitats i les associacions disposin d‘informació immediata sobre el que passa al nostre poble.
A partir d‘ara qualsevol ciutadà que ho sol·liciti podrà seleccionar quin tipus d‘informació vol rebre al seu mòbil. S‘han definit 4 categories:
 

CODI ÀREA TIPUS D‘INFORMACIÓ
CUL Cultura Informació de cultura i festes.
MUN Municipal Informació de caràcter institucional.
ESP Esports Informació de les activitats esportives.
JOV Joventut Informació pels joves.

 

D‘aquesta forma el ciutadà podrà seleccionar l‘apartat o apartats sobre els quals vol rebre missatges.
Es tracta d‘un servei totalment gratuït, excepte el cost del missatge sol·licitant l‘alta o baixa (0,15 €), i ofereix nombrosos avantatges: ser informat amb agilitat i en temps real d‘una manera directa i personalitzada.


COM DONAR-SE D‘ALTA EN EL SERVEI

Per donar-se d‘alta es pot fer enviant enviant un SMS al número 217812 amb el text "ALTA RIUDELLOTS CODI” (SEMPRE en majúscules) i quedarà donat d‘alta de la categoria en funció del codi seleccionat, tal i com es mostra a la següent taula:
 

Text a enviar Número telèfon Àrea subscripció
ALTA RIUDELLOTS CUL 217812 Cultura
ALTA RIUDELLOTS MUN 217812 Municipal
ALTA RIUDELLOTS ESP 217812 Esports
ALTA RIUDELLOTS JOV 217812 Joventut

 

També us podeu adreçar a les oficines municipal i omplir el formulari d‘alta al Servei d‘Informació Ciutadana SMS.
Nota: Tots els usuaris que ja estaven donats d‘alta fins ara, queden donats d‘alta automàticament de les àrees de Cultura, Municipal i Esports.

 

COM DONAR-SE DE BAIXA DEL SERVEI

Per donar-se de baixa es pot fer enviant enviant un SMS al número 217812 amb el text "BAJA RIUDELLOTS CODI” (SEMPRE en majúscules) i quedarà donat de baixa de la categoria en funció del codi seleccionat, tal i com es mostra a la següent taula:
 

Text a enviar Número telèfon Àrea subscripció
BAJA RIUDELLOTS CUL 217812 Cultura
BAJA RIUDELLOTS MUN 217812 Municipal
BAJA RIUDELLOTS ESP 217812 Esports
BAJA RIUDELLOTS JOV 217812 Joventut

 

També us podeu adreçar a les oficines municipal i omplir el formulari de baixa del Servei d‘Informació Ciutadana SMS.
 

INCIDÈNCIES

Podeu comunicar-nos qualsevol problema o incidència que us trobeu en la utilització d‘aquest servei, pots contactar amb la l‘Àrea de Noves Tecnologies enviant un missatge a l‘adreça sms_correu o trucant al telèfon 972 478 613 on l‘atendrem en el menor temps possible.
Totes aquestes accions de comunicació entre l‘Ajuntament, la ciutadania i les entitats, s‘emmarquen en un projecte global de la regidoria per posar les noves tecnologies al servei dels ciutadans de Riudellots de la Selva.