Dijous 25 Abril 2019

Inici / Municipi / Transport públic

Transport públic

Riudellots de la Selva és un poble que compta amb diversos serveis de transport públic. A continuació s'ofereix una breu descripció dels serveis disponibles en el municipi.

 

TREN:

Rodalies de Catalunya (servei operat per Renfe) ofereix el servei de tren a través de la línia RG1, que connecta directament des del 24 de març de 2014 les comarques del Maresme, la Selva, el Gironès i l'Alt Empordà amb 16 trens de dilluns a divendres. 

Durant els mesos d'estiu, es reforça el servei de dilluns a divendres allargant el recorregut fins a Portbou, i també s'incorporen nous trens durant el cap de setmana.

Es preveu que a partir del setembre de 2014 i de forma progressiva, es produeixi la integració tarifària de la rodadlia de Girona.

Amb parada a Riudellots de la Selva també ofereix servei de tren la línia R11, que uneix Barcelona i Portbou.

Per a més informació sobre el servei de Rodalies de Catalunya podeu consultar la seva pàgina web amb els horaris actualitzats.

Recordeu que també teniu a la vostra disposició l'app gencat per a telèfons mòbils, que ofereix també el servei de Rodalies, amb els horaris i les incidències del servei de tren.

 

AUTOBUSOS:

Diverses empreses ofereixen el servei d'autobús que connecta Riudellots de la Selva amb d'altres municipis d'arreu de la província de Girona.

Riudellots de la Selva compta amb diverses parades d'autobús situades tant dins del nucli de la població (C. Estació i Av. Països Catalans) com a les afores (estació de tren, polígon indústrial, N-156 i Ctra. N-II).

Consulta el detall dels horaris amb les seves corresponents destinacions a continuació:

- Línia Girona - Santa Coloma (103). Amb parada a Vilobí d'Onyar.

- Línia Girona - Caldes (151). Amb parades a Salt, Fornells de la Selva, Campllong i Cassà de la Selva.

- Línia Salt - Palafrugell (bus nocturn). Amb parades a Girona, Aeroport, Campllong, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, S'Agaró, Platja d'Aro, Calonge, Sant Antoni de Calonge, Palamós i Vall-Llobrega.

- Línia Blanes - Figueres (660-661). Amb parades a Lloret de Mar, Vidreres, Sils, Riudarenes, Caldes de Malavella, Fornells de la Selva i Girona. Existeixen variacions entre els horaris d'estiu (27/03-31/10) i els d'hivern (01/11-26/03).

 

Degut a la proximitat de Riudellots de la Selva amb l'Aeroport de Girona-Costa Brava, també es pot fer fàcilment ús de les línies d'autobús que tenen parada a aquest. Podeu consultar informació sobre les línies amb parades a l'Aeroport aquí.

 

 

També pots consultar les diverses opcions de mobilitat que t'ofereix el transport públic a la web de Mobilitat de les comarques gironines del CILMA i a la pàgina de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Si necessites demanar un taxi, consulta la pàgina de serveis i telèfons de Riudellots de la Selva.