Dilluns 09 Desembre 2019

Inici / Noticies / La Diputació de Girona subvencionarà la llar d'infants municipal

La Diputació de Girona subvencionarà la llar d'infants municipal

18/09/2014

La Diputació de Girona subvencionarà les despeses de funcionament del curs 2013-2014 de la Llar d'Infants de Riudellots de la Selva.

Aquesta línia de subvencions, que es concentra en l'atenció i l'educació als infants de 0 a 3 anys, respon al fet que l'actual situació financera de la Generalitat no li permet mantenir les subvencions destinades al sosteniment econòmic de les llars d'infants municipals, i això està provocant moltes dificultats als ajuntaments a l'hora de mantenir i planificar-ne l'oferta de places. Davant aquesta situació, la Diputació de Girona, d'acord amb el compromís de col·laboració amb els ajuntaments, especialment pel que fa a atendre les despeses generades pels serveis que tenen una especial significació social i econòmica, ha decidit continuar amb aquesta línia de subvencions per a les llars d'infants municipals.

L'ajut màxim al qual poden optar els ajuntaments és de 875 € per alumne, import igual al de la convocatòria de l'any anterior.

Per resolució de l'alcaldia del dia 15 de setembre d'enguany, s'ha acordat sol·licitar aquesta línia d'ajuts per import de 24.500 €.