Dimarts 19 Novembre 2019

Inici / Noticies / Biblioteca: activitats del juny

Biblioteca: activitats del juny

08/04/2015

Aquest mes de juny està farcit d'activitats de tot tipus a la biblioteca.

Per començar del 2 al 22 de juny podreu visitar al hall de la biblioteca l'exposició "Dones poetes", on es repassa la trajectòria vital i poètica de les principals dones poetes d'aquest país.

El dijous 4 de juny a les 19:00h a la Sala d'Exposicions de la Casa de Cultura tindrà lloc l'entrega de premis de la 12a edició del Concurs Literari de Narració Curta de Riudellots de la Selva. Comptarem amb l'assistència de la nostra alcaldessa, Montserrat Roura, i de l'escriptor català de Perpinyà Joan-Lluís Lluís, un veritable defensor de la cultura i identitat catalanes, tant en la seva vida privada com en la seva obra literària.

La setmana següent, el dijous 12 durant tot el matí visitarem els alumnes de P3 a 6è l'escola per recollir-hi les maletes viatgeres; aquestes són unes maletes plenes de llibres que s'han quedat tot el curs a l'escola. Sabrem si els han agradat els llibres, parlarem de la importància de la lectura i els explicarem algun conte.

Aquest mateix dijous 12 a les 17:30h de la tarda farem un taller de papiroflèxia on una vintena de nens i nenes aprendran durant hora i mitja a fer una papallona o un ocell amb papers.

El 17 de juny a les 10:00h farem una nova hora del conte, però en aquesta ocasió adreçada als infants de 0 a 3 anys, i anirà a càrrec de la companyia Alquímia Musical, que ens presentarà el seu nou espectacle "Borrissol i el món dels colors". Està previst que la Llar d'infants en visiti.

I finalment la darrera setmana de juny, un cop acabat el cole, farem la darrera hora del conte per nens de 4 a 9 anys, serà a càrrec de l'Assumpta Mercader i s'anomena "Contes amb biblioteques a dins".

Aviat us farem arribar la programació del darrer trimestre de l'any, però ja us avanço  que també hi haurà de tot, hores del conte, tallers diversos i un laboratori molt especial!

Per si no ens veiem que passeu un molt bon estiu i fins al setembre!