Diumenge 24 Març 2019

Inici / Noticies / L'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'adhereix al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva s'adhereix al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública

23/01/2015

El Ple de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat per unanimitat adherir-se al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona juntament amb el Col·legi de Periodistes.

D'aquesta manera 'l'Ajuntament de Riudellots de la Selva referma el seu compromís de millorar i apropar la informació municipal al conjunt de la ciutadania' tal i com ha destacat el regidor de Noves Tecnologies, Lluís Barnés.

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva va rebre el passat mes de desembre el segell infoparticpa  a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. Amb el 88% dels indicadors complerts és l'únic municipi gironí de menys de 5.000 habitants que obté el segell. 

Amb l'adhesió al decàleg Riudellots es situarà al 90% d'indicadors complerts

El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que es basa en els resultats d'avaluar els webs municipals a partir de 41 indicadors sobre qui son els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com informen de la gestió i quines eines proporcionen per a la participació ciutadana. 

Podeu consultar el Decàleg des d'aquí