Dilluns 24 Juny 2019

Inici / Noticies / Les Cuineres de Sils al Foodlab

Les Cuineres de Sils al Foodlab

24/11/2015

El Foodlab acollirà el proper divendres 27 de novembre diversos tallers gratuïts sobre “La cuina de les sobrances” a càrrec de Les Cuiners de Sils.

Els tallers, organitzats pel Consell Comarcal de la Selva amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudellots, s’emmarquen dins la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus.

Enguany, la campanya comarcal de sensibilització fa especialment èmfasi, en el malbaratament alimentari i “amb aquest tallers es pretenen descobrir les millors receptes per elaborar plats amb les sobres d’altres cuinats”, tal i com ha explicat la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, Carme Camps.

Els tallers tindran lloc a partir de les 19:30 h i per participar-hi cal inscriure’s trucant al telèfon 972 842 161  (Extensió Medi Ambient) o bé des de  www.selva.cat/prevencio.

Receptari de regal

Aquest dilluns, coincidint amb el mercat setmanal, s’ha habilitat un punt informatiu on s’han repartit receptes de cuina en forma de fitxes entre els veïns i veïnes que s’han apropat fins al mercat.

Les fitxes són una guia per elaborar plats amb restes d’altres cuinats, i s’han extret del receptari de La Cuina de Sils, que col•labora en aquesta iniciativa.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d'un projecte amb el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L'objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Veure galeria de fotografies al Flickr de l'Ajuntament