Divendres 22 Febrer 2019

Inici / Noticies / Millores a l'enllumenat públic dels carrers del Poble Nou

Millores a l'enllumenat públic dels carrers del Poble Nou

28/12/2015
L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha millorat la il·luminació del sector del Poble Nou amb la instal·lació de 103 lluminàries i 22 columnes que permetran reduir el consum i la contaminació lumínica d’aquesta zona. Concretament s’ha substituït l’enllumenat públic dels carrers Pineda, Verge de Núria, St. Jordi,  Catalunya, Nou, Canigó, Pau Casals, Joan Miró, Palmeres, Montseny, Girona des de la carretera fins al carrer Catalunya, al lateral del carrer Estació, entre el carrer Joan Miró i el carrer de Girona i l’ Avinguda Països Catalans, entre el Carrer Nou i el Carrer Pineda.
“Amb aquesta actuació, es dóna compliment a les noves normatives que estableixen que abans del 31 de desembre de 2016, han de deixar de funcionar totes les làmpades de vapor de mercuri d’alta pressió en les instal·lacions de titularitat pública” tal i com ha explicat la regidora de Medi Ambient Carme Camps.
Així mateix la regidora ha explicat que aquests dies s’estan fent alguns ajustaments per millorar i solucionar alguns problemes d’il·luminació que s’han detectat durant la instal·lació.
El pressupost total d’aquesta actuació és de 35.049,45 IVA inclòs.