Dimecres 27 Març 2019

Inici / Noticies / Vols anar a la Meridiana per l'11S? Ves-hi des de Riudellots!

Vols anar a la Meridiana per l'11S? Ves-hi des de Riudellots!

14/08/2015

Un any més l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l'Òmnium Cultural organitzen un acte reivindicatiu per la diada nacional de Catalunya (11 de setembre).

 

L'acte central d'enguany es realitzarà a l'Avinguda Meridiana de la ciutat de Barcelona i consistirà en la Via Lliure a la República Catalana.

 

Per a facilitar l'assistència dels veïns i veïnes del municipi a aquest esdeveniment, l'associació Riudellots per la Independència permet apuntar-se a una llista per tal d'accedir a una plaça d'autobús per a desplaçar-se fins a Barcelona aquest dia.

 

Per a reservar plaça cal enviar un correu electrònic a riudellotsdelaselva@assemblea.cat.

La llista d'espera es realitzarà per rigorós ordre d'arribada de correus electrònics, i es formalitzarà la reserva de la plaça després de realitzar el pagament de 15€ per plaça (inclou anada i tornada).

 

Com a novetat, aquest any també es poden encarregar "packs de la Via" que inclouen una samarreta de la Diada, un punter genèric, xapes i un domàs commemoratiu, per només 12€. Podeu encarregar el vostre "pack" enviant un correu electrònic a la mateixa adreça de reserva de places per l'autocar.

 

Consulta el cartell complet a continuació: