Dilluns 24 Juny 2019

Inici / Noticies / Crònica del Ple ordinari del mes de març

Crònica del Ple ordinari del mes de març

08/03/2016

El Ple ordinari de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat amb les vots favorables de l’equip de govern (CiU) i l’abstenció d’ERC la segona modificació de crèdit del pressupost municipal. 

Amb els vots de tots els grups es va nomenar la secretaria municipal com a tresorera de la corporació, en substitució del regidor d’Hisenda Josep Maria Corominas. Així mateix, per unanimitat, va aprovar-se l’inventari de béns de l’Ajuntament de Riudellots a data 31 de desembre del 2015, la devolució del 49,73% de la paga extraordinària corresponent al mes de desembre del 2012 i la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament pel que fa referència a l’alçada reguladora de les empreses ubicades al polígon industrial. 

En l’apartat de mocions, ERC va presentar-ne 3 per demanar la creació d’un pla de millora urbana, per donar suport a les mobilitzacions i accions en contra del pla hidrològic de la conca de l’Ebre i per declarar Felip VI persona non grata a Riudellots de la Selva. La primera de les mocions no va prosperar amb els vots contraris de l’equip de govern, en considerar que la majoria de temes plantejats ja s’estan abordant o hi ha previsió de fer-ho. La moció de suport a les mobilitzacions i accions en contra del pla hidrològic de la conca de l’Ebre va aprovar-se per unanimitat i la moció per declarar Felip VI persona non grata, va retirar-se per ser substituïda per una moció conjunta de CiU i ERC que es va aprovar unanimitat.