Dilluns 24 Juny 2019

Inici / Noticies / El nostre paper...

El nostre paper...

30/11/2015

Hola a tots i a totes!

Abans de tot, voldríem deixar clar quin creiem que és el nostre paper en aquest espai, i és que ens sembla que la millor manera d'apro tar-lo és deixar-hi constància d'aquelles coses més importants que proposem, aprovem, organitzem, fem o ens passen al Grup Municipal d'Esquerra Republicana de Riudellots, tant a dins com a fora de l'Ajuntament. 

Dit això, i després de l'agraïment a tots els nostres votants en la darrera edició del CRIC, a continuació us farem quatre cèntims d'allò que ens sembla més important dels darrers mesos.

Com bé sabeu, només un dels quatre regidors que vam en- trar a l'Ajuntament el passat mes de maig hi tenia experi- ència i, per tant, per als tres restants era quelcom totalment nou. Voleu saber quines han estat les nostres sensacions en aquests primers plens? Doncs bé, creiem que la nostra actitud constructiva i elegant als primers plens va propiciar un bon ambient i una bona relació amb l'equip de govern (ep, però no us equivoqueu! Això no vol dir en cap cas que mostréssim una actitud passiva, sinó una actitud receptiva i plena de sentit comú cap a aquelles coses que, malgrat que no les havíem proposat nosaltres, crèiem que eren positives per al poble). Malauradament, les coses van canviar quan, al ple ordinari del mes de setembre, vam presentar dues moci- ons perquè fossin discutides i votades: una moció que ens va arribar directament des de la UGT (titulada "garantia +55" i que, en última instància, demanava fer notar al Parlament la difícil situació en què es troba la gent de més de 55 anys que està a l'atur), i, la segona, una moció que proposava penjar l'estelada a l'Ajuntament ns a la culminació del procés d'in-

dependència del nostre país. L'equip de govern, com su- poso que ja sabeu, hi va vo- tar en contra. Sí, sí, en contra de totes dues! Però bé, no hi patiu, perquè diuen que te- nen els seus motius...

Així doncs, si haguéssim de resumir l'inici d'aquesta nova experiència a l'Ajuntament, diríem que "tot va bé ns que se'ns acudeix proposar" (si us hi xeu bé, la situació és

realment estranya: resulta que tot va bé ns que, d'alguna manera, ens disposem a fer la part més signi cativa i agraïda de la nostra feina).

Però... passem a una altra cosa! Ens agradaria felicitar-nos a tots plegats pel bon resultat aconseguit el passat 27-S a Riu- dellots de la Selva. Els números parlen per si sols. Felicitats, sembla que tenim les coses molt clares!

I... per anar acabant (perquè se'ns esgota l'espai!)... Volem fer-vos saber que els bons resultats aconseguits el passat maig al nostre poble ens han permès tenir presència al Con- sell Comarcal de la Selva. Concretament una consellera, la Paula, que assegura que l'experiència és molt enriquidora i que està al dia de tot el que passa a la comarca!

Ah! Abans d'acomiadar-nos del tot, deixeu-nos dir-vos una darrera cosa... Animeu-vos a venir als plens! Cal que tots par- ticipem de la política municipal per fer-la més útil i justa.

Si necessiteu qualsevol cosa, ja sabeu on trobar-nos. Fins ben aviat!

ERC Riudellots de la Selva