Diumenge 24 Març 2019

Inici / Noticies / Riudellots amb el Dia Internacional de les Dones

Riudellots amb el Dia Internacional de les Dones

08/03/2016

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’uneix a la campanya "Compromís amb l‘equitat de gènere", impulsada per la Generalitat de Catalunya, les diputacions, l‘Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya.

La imatge d’aquesta campanya commemorativa és, per una banda, un reconeixement al feminisme i a la lluita històrica de les dones per aconseguir l’equitat de gènere, però, sobretot, vol posar de relleu el compromís de tota la societat catalana per avançar de manera eficaç i efectiva cap una igualtat d’oportunitats real entre dones i homes. Aquest avenç serà possible gràcies al desplegament de la Llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes i la participació i suport del teixit d’entitats de dones del nostre país en les actuacions que ara cal desenvolupar. 

Llegir declaració institucional

A Riudellots, el proper diumenge 13 de hi ha prevista una sortida a peu fins a Sant Andreu Salou, organitzada per l’Ateneu de la Dona. Des de l’Ajuntament us animem a participar-hi!