Dimecres 20 Novembre 2019

Inici / Noticies / Activitats infantils biblioteca setembre/desembre

Activitats infantils biblioteca setembre/desembre

01/09/2016

El divendres 23 de setembre tindrem una hora del conte sobre la figura Ramon LLull i ens visitarà l'Assumpta Mercader per explicar-nos les seves faules protagonitzades per serps, rates o corbs.    

El 7 d'octubre tornarem a fer l'hora del conte en anglès amb l'espectacle "Halloween" de l'acadèmia Kids & Us.

També durant l'octubre durem a terme un nou taller de plastilina sobre "Els bolets", l'empresa Jumping Clay ens ensenyarà a modelar bolets al mateix temps que pares i nens en coneixeran el seu apassionant món. Aquesta activitat requerirà inscripció prèvia.

I per concloure l'octubre què millor que celebrar la castanyada amb l'escola fent-hi l'hora del conte? per tercer any consecutiu hi celebrarem la castanyada amb els alumnes de la Llar d'Infants i els d'educació infantil i cicle inicial de l'escola. La Bel Contes ens presentarà el seu conte: "El cistellet de la castanyera n'és ple de conte, castanyes i bolets".

Al novembre repetirem taller de tauletes amb l'empresa QPERTIN, en aquesta ocasió els  nens hauran de fer d'exploradors literaris tot cercant a codis QR. Aquesta activitat requerirà inscripció prèvia.

Dijous 17 de novembre ens visitarà la Marta Roig, una de les més reconegudes especialistes en promoció de la lectura, per presentar-nos el seu nou espectacle "Roda que rodaràs...".

Aquesta activitat requerirà inscripció prèvia.

El 25 de novembre farem una hora del conte molt especial a càrrec de la companyia "La Bèstia peluda": "Si triem junts sona millor", un conte interactiu sobre la recollida selectiva d'escombraries tot amenitzat amb música.

I finalment al desembre farem la darrera hora del conte de l'any amb un conte de Nadal titulat "Per Nadal cada conte al seu corral", a càrrec de Va de Contes.

Amb aquesta programació hem volgut oferir un ampli ventall d'activitats de tot tipus per tal que grans i petits vinguin, aprenguin, descobreixin el món de la lectura i s'ho passin genial a la seva biblioteca.

Us hi esperem!!!