Dilluns 27 Maig 2019

Inici / Noticies / Cessió d'un pis per a l'acollida de persones refugiades

Cessió d'un pis per a l'acollida de persones refugiades

12/07/2016

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha acordat cedir gratuïtament, un habitatge de titularitat municipal a persones refugiades.

Es tracte d'un pis de 74m2 que actualment es troba desocupat i que l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha decidit inscriure en el registre d'inventari de recursos per a l'acollida de persones refugiades que ha posat en marxa la Generalitat de Catalunya , per tal de posar l'immoble, a la seva disponibilitat.

La cessió es farà mitjançant la signatura d'un conveni específic amb les entitats i organitzacions no governamentals, entre elles Creu Roja, CCAR, ACCEM... encarregades de gestionar els recursos que les administracions públiques catalanes estan posant a disposició de les persones refugiades.

Moció del món local 

Amb els vots de CDC i ERC, el ple de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva celebrat aquest dilluns al vespre, ha aprovar també una moció del món local en defensa de l'acollida de persones refugiades promoguda per l'Associació Catalana de Municipis, la Federació de Municipis de Catalunya i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.