Dijous 12 Desembre 2019

Inici / Noticies / Jornada Informativa Empresarial a Riudellots

Jornada Informativa Empresarial a Riudellots

19/05/2016

Una vintena d’empreses han participat aquest dijous a la primera Jornada Informativa Empresarial, organitzada per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva amb la col·laboració de l’Associació de propietaris del Polígon Industrial del municipi.

La jornada, dedicada als incentius a la contractació laboral i als programes de garantia juvenil, ha tingut lloc a les instal·lacions del Foodlab de Riudellots de la Selva.

El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Barnés, ha explicat “que es tracta d’una primera jornada fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de propietaris del Polígon Industrial de Riudellots de la Selva  amb la voluntat  d’apropar i facilitar informació d’interès als empresaris”.

Les explicacions han anat a càrrec d’Olga Serra, de l’Àrea de Serveis a l’Empresa del Servei d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i de Nancy Rovira del Departament de Promoció del territori del Consell Comarcal de la Selva. 

Olga Serra ha exposat els diversos incentius a disposició de les empreses per a la contractació laboral i els programes de garantia juvenil i Nancy Rovira ha presentat el programa Fem ocupació per a Joves impulsat  pel Consell Comarcal de la Selva.