Dilluns 27 Maig 2019

Inici / Noticies / Segell Infoparticipa per Riudellots

Segell Infoparticipa per Riudellots

21/04/2016

Per segona vegada consecutiva l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha rebut el segell Infoparticipa que reconeix la qualitat de la informació que publica des del web www.riudellots.cat i el seu portal de la transparència.

Amb el 92,31% de compliment, dels 52 indicadors avaluats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, Riudellots de la Selva encapçala el llistat de municipis  gironinis de menys de 5.000 habitants amb la millor puntuació.

Els ajuntaments que han rebut el Segell Infoparticipa baixen de 67 a 61 a causa de l’increment del número d’indicadors analitzats i només 3 Consells Comarcals, entre ells el del Gironès, han rebut un reconeixement.  

L’acte de lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Centre Cultural El Born de Barcelona on hi han assistit l’alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de Comunicació i Transparència de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva, Lluís Barnés.

És la segona vegada que Riudellots de la Selva és guardonat amb el Segell Infoparticipa. L’any passat el va rebre per primera vegada amb una puntuació del 90,24%.