Dilluns 10 Desembre 2018

Inici / Noticies / Tot a punt pel servei de recollida d’escombraries porta a porta

Tot a punt pel servei de recollida d’escombraries porta a porta

11/11/2017

Aquest divendres al vespre s’ha fet la presentació del nou servei als veïns de la població

Riudellots de la Selva està decidit a fer un pas més en el reciclatge de residus sòlids urbans i a partir del proper 26 de novembre iniciarà el sistema de recollida d’escombraries porta a porta.  Aquest divendres al vespre s’ha fet la presentació pública del nou servei on hi ha participat el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep M. Tost, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i els responsables de l'empresa Nora Serveis Mediambientals encarregada de la recollida de residus. Tost, ha explicat la situació i evolució dels residus a Catalunya destacant la importància de la recollida porta a porta que permet augmentar el % de reciclatge i disminuir els residus que acaben a l’abocador amb els beneficis mediambientals i econòmics que això suposa.  

L’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura i la regidora de Medi Ambient, Carme Camps han destacat que Riudellots és un municipi compromès amb el medi ambient i que actualment els índex de reciclatge estan per sobre de la mitjana catalana i han felicitat i animat als veïns a seguir en aquesta mateixa línia.

El sistema de recollida porta a porta s’implantarà a tot el nucli urbà on es recolliran totes les fraccions de residus (matèria orgànica, envasos, cartró, vidre, resta i fracció vegetal. En els veïnats, on el servei de recollida porta a porta no és inviable, els veïns disposaran d’una clau per poder accedir a les 3 àrees de reciclatge tancades on hi haurà tots els contenidors de reciclatge corresponents.  

Per tal de repartir els cubells entre els veïns s’han habilitat diversos punts informatius a diversos punts del municipi.

 
Podeu consultar el calendari de punts informatius des d'aquí.
 
Per tal de resoldre dubtes o qualsevol qüestió relacionada amb el nou servei es pot trucar al telèfon d’atenció ciutadana 872 012 018.