Dissabte 18 Gener 2020

Inici / Noticies / Sessió constitutiva del Consell de Poble de Riudellots de la Selva

Sessió constitutiva del Consell de Poble de Riudellots de la Selva

07/10/2019

El proper dijous 10 d’octubre a les 20h tindrà lloc la sessió constitutiva del Consell de Poble de Riudellots de la Selva. 

L’acte, obert a tothom, tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament a càrrec de l’alcaldessa, Montserrat Roura i del regidor de transparència i processos participatius, Xevi López.

El Consell de Poble de Riudellots de la Selva es planteja com l’espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del municipi, per tant, es constitueix amb la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials.

Amb la creació del Consell de Poble, es pretén fomentar la participació i la implicació de la ciutadania en les polítiques públiques escoltant i avaluant  el major nombre de punts de vista diferents que ajudin a prendre decisions encertades i de màxim consens. 

És per aquest motiu que des de l’Ajuntament es vol comptar amb el màxim de representació possible. En aquest sentit el regidor de transparència i processos participatius, Xevi López, ha fet una crida a la participació.  

El reglament del Consell de Poble de Riudellots consta de 8 articles on es defineixen els objectius, les funcions, la composició així com l’organització, la presa de dedicions i les diverses comissions de treball.

Per a més informació podeu accedir al díptic informatiu des d’aquí

Us animem a participar-hi!