Dilluns 23 Abril 2018

Serveis a empreses

Serveis a empreses:

 

Les empreses amb necessitat de personal poden sol·licitar a la Borsa de Treball els CV dels usuaris del servei amb un perfil professional que s’ajusti a les seves necessitats.

COM FUNCIONA?

 

1. Envieu-nos la vostra oferta omplint el formulari que trobareu al final d'aquesta pàgina.

 

2. Contactarem amb vosaltres i iniciarem la selecció de personal, atenent a les vostres necessitats (perfil dels candidats, publicació i difusió de l’oferta, etc.).

 

3. Rebreu un correu electrònic amb els CV dels candidats preseleccionats per la Borsa de Treball. A partir d'aquest moment ja podreu contactar amb els candidats.

 

4. Finalment contactarem amb vosaltres per a conèixer el vostre grau de satisfacció amb el perfil dels candidats.

 

 

FORMULARI DE SOL·LICITUD CV, per a cobrir les demandes d'ocupació de les empreses:

Autoritzo a que les dades que proporciono en aquest formulari s’incorporin al fitxer de la Borsa de treball, creat per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva per afavorir l’accés a un lloc de treball a les persones inscrites que ho sol·licitin. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, oposar-vos al seu tractament o cancel·lar-les adreçant-vos a l’Ajuntament per qualsevol mitjà.

En qualsevol moment pots accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-te al tractament de les teves dades, adreçant-te a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva (Plaça de l’Ajuntament, 1, 17457-Riudellots de la Selva). 

12 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.