Riudellots s’adhereix a la campanya “Cada pas compta” pel Dia Mundial de l’Activitat Física

  • 06 Abril 2021

Avui, 6 d’abril, celebrem el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) i l’Ajuntament de Riudellots s’ha adherit a la campanya “Cada pas compta”, amb l’objectiu de promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar.

El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any es promouen hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran. En aquest darrer any, els nostres hàbits de feina i oci han hagut de canviar, però no per això han de convertir-se en hàbits sedentaris.

El lema d’aquesta edició de la campanya de la Secretaria General de l’Esport és “Cada pas compta” i animem la ciutadania a fer-lo extensiu i dur a terme accions individuals -o en grup bombolla- en el marc del DMAF durant quatre setmanes, del 6 d’abril al 4 de maig.

Enguany, adreçat a l’atenció primària comptem també amb el sublema “Activitat Física, la teva altra vacuna”, emmarcat en el projecte SUMA SALUT, la integració dels programes de promoció a l’atenció primària.

Podeu llegir el manifest de la campanya "Cada pas compta" en el següent enllaç.

Us compartim, també, una proposta d'activitats per dur a terme en el marc del DMAF 2021.