Salut inicia una campanya per conscienciar de la importància de vacunar-se

  • 26 Abril 2021

El Departament de Salut de la Generalitat ha engegat una campanya de comunicació amb cares visibles de la societat catalana amb la finalitat de conscienciar a la població de la importància de vacunar-se contra la COVID-19. L’objectiu és animar a la gent a posar-se la vacuna per arribar a la immunitat de grup per protegir-nos, tenir cura del nostre entorn i limitar els contagis al màxim possible. 

Així mateix, Salut també ha fet una crida a mantenir les dades actualitzades de l’aplicatiu La Meva Salut, eina amb la qual es convoca la societat a vacunar-se. En el cas de no haver-se donat mai d’alta a La Meva Salut, ho podeu fer a través d’aquest enllaç.

La campanya de vacunació s’ha ampliat aquesta setmana a la franja d’edat d’entre 70 i 79 anys, que poden demanar hora directament a través de l’espai web “Vacunació COVID-19” per vacunar-se en algun dels punts centralitzats distribuïts arreu del territori català.

Paral·lelament, des dels equips d’Atenció Primària se seguirà trucant als usuaris assignats segons trams d'edat, seguint el criteri que marca el Ministerio de Sanidad del govern central. 

Aquesta setmana, el volum principal de la vacunació serà per posar segones dosis. De cara al dijous està prevista una entrega de primeres dosis que servirà per repescar gent major de 75 que no s'havien vacunat i que han canviat d'opinió i avançar amb la vacunació de les persones de 74 i 73 anys.

Trobareu més informació sobre el pla de vacunació aquí.

També podeu resoldre dubtes des d’aquest enllaç.