Riudellots de la Selva disposarà d’una aula de P0 a la Llar d’Infants Municipal pel curs 2021-22

  • 06 Maig 2021

El servei municipal de Llar d’Infants de Riudellots de la Selva disposarà d’una aula de P0 pel curs 2021-22. Així ho ha decidit l’equip de govern d’acord amb la direcció del centre “amb la voluntat de conciliar la vida laboral i familiar de les famílies amb nounats”, tal com han destacat l’alcaldessa del municipi, Montserrat Roura, i la regidora responsable de l’àrea, Cristina Pineda.
 
Pensem que és molt important poder oferir aquest servei al municipi,  encara que sigui deficitari per a les arques municipals, especialment pensant amb les famílies treballadores”, tal com ha explicat l’alcaldessa Montserrat Roura. En aquest sentit Roura ha explicat, també, que s’ha fet un rigorós estudi econòmic agafant de referència les tarifes de municipis veïns que igualment ofereixen aquest servei.
 
De moment, a falta d’obrir-se les inscripcions previstes per a la setmana vinent, ja hi ha tres famílies que faran possible l’entrada en servei de la nova aula de P0 a la Llar d’infants.
 
Actualment, la Llar d’Infants de Riudellots de la Selva ofereix el servei a famílies amb infants d’1 a 3 anys amb la possibilitat dels serveis d’acollida matinal, i de menjador, gestionat pel Consell Comarcal de la Selva.
 
El període  de presentació de sol·licituds serà del 10 al 21 de maig de 2021, ambdós inclosos. Per a més informació, podeu consultar l’espai web de la Llar d’Infants