El periodista i guionista Jair Domínguez serà el pregoner de la Festa Major de Riudellots de la Selva

  • 27 Setembre 2019

Entre les actuacions musicals destacades hi ha Celtas Cortos, Diversiones, Doctor Prats i David Busquets
Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar la Festa Major, amb una programació pensada per a tots els públics que s'iniciarà oficialment el divendres 27 de setembre, amb el repic de campanes i la lectura del pregó a càrrec del periodista, guionista i escriptor Jair Domínguez, conegut per les seves aportacions a programes mediàtics com Polònia, Crackòvia, Minòria Absoluta i l’Està passant de TV3, entre d’altres. 
La programació d’enguany inclou actuacions musicals de primer ordre per a les dues nits joves del cap de setmana amb Celtas Cortos, Diversiones, Animal DJ, Doctor Prats, Overdose Band, Lo Puto Cat i David Busquets, el cantant i compositor riudellotenc que acaba de publicar el seu segon disc, Instints.  
Tot i que el gruix de la programació començarà divendres 27 i s’allargarà fins al diumenge 29 de setembre aquest proper cap de setmana Riudellots escalfa motors amb la programació de diverses activitats que també s’han inclòs en el programa de la Festa Major 2019.
En aquest sentit per dissabte i diumenge hi ha prevista la XVII caminada popular i la XIV edició de la bicicletada Poli-Poble en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i la representació teatral de l’obra “El noi de cal Pelut i xafarderies” a càrrec dels Teatrerus de Riudellots.
Pel mateix dissabte hi ha previst també, el X Campionat social de petanca i el I Torneig d’Handbol Femení de Festa Major.
La presentació de la programació ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament on també s’han premiat els guanyadors del concurs de portades organitzat per la Comissió de Festes de Riudellots. 
Gemma Llimona Alemany, Arlet Moreno Masmiquel i Alba Ireland Llimona han estat les guanyadores del concurs que s’ha vehiculat a través de Instagram. 
Durant la presentació s’han donat detalls de tota la programació on també hi destaquen les representacions teatrals, de El comediant, a càrrec de Marcel Tomàs & Cascai Teatre, el XII Mercat de la Puça i la II Trobada Castellera amb els Castellers de les Gavarres, els Nyerros de la Plana i Picapolls de Gavarresa,
A la programació no hi falten tampoc les havaneres, les sardanes, les activitats infantils, la zona de barraques i el sopar de fi de Festa Major amb l’actuació del grup de rumba Pelat i Pelut.
La Festa Major finalitzarà el diumenge amb el V Espectacle Pirotècnic a càrrec de la Pirotècnia Estalella de Viladecans.
Cal destacar que a la zona de concerts hi haurà habilitat un Punt lila de prevenció i atenció a la dona. 
Des de l’Ajuntament de Riudellots s’ha fet un agraïment públic a la Comissió de Festes i a totes les persones i entitats per fan possible l’organització de la Festa Major. 
A l’acte de presentació hi han assistit l’alcaldessa Montserrat Roura, la regidora de Cultura i festes Cristina Pineda, el regidor de Dinamització Econòmica Xevi López i el President de la Comissió de Festes de Riudellots de la Selva, Dídac Gómez.