Marc
Marc
Marc
Marc

Adequats dos contenidors de vidre com a refugi de gats ferals

  • 13 Maig 2021

Des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Riudellots hem adequat dos contenidors de vidre com a refugi per a colònies de gats ferals. Aquests dos nous equipaments s’han col·locat al carrer Major, al costat del local de bústies de disseminat, i a l'avinguda Girona, al costat de les escales que accedeixen al Centre de Serveis El Lliri Blau.

A causa del protocol d’alimentació de colònies de gats ferals aprovat el passat 23 de març en Junta de Govern Local, només tenen permís per alimentar els gats d’aquestes colònies i tenir-ne cura les persones que tinguin l’autorització de l’Ajuntament. Us recordem que està prohibit alimentar els animals en les vies i els espais públics, especialment als animals salvatges urbans i a aquelles espècies considerades plaga.

Els dibuixos dels dos refugis els ha fet l'artista Pau Morales i les il·lustracions dels rètols informatius de les colònies han estat a càrrec de la riudellotenca Montse Boada, una persona molt involucrada en la cura d’aquests animals.

Des de l’Ajuntament es continuen fent les esterilitzacions i els controls sanitaris pertinents per tal que les colònies estiguin controlades.