Agenda d’activitats a Riudellots del mes de juny

  • 19 Maig 2021

A poc a poc seguim recuperant la normalitat i aquest mes de juny ve carregat d’activitats per a totes les edats a Riudellots de la Selva

A la farmàcia Carpanta l'epidèmia s'espanta” és el nom de l’obra de teatre que representarà Teatrerus de Riudellots en una doble funció a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, el dissabte 19 i diumenge 20 de juny, a les 18 h. Podeu adquirir les entrades, a un preu de 5 €, a la Casa de Cultura de Riudellots de l’1 al 18 de juny. Més informació sobre l’obra i la venda d’entrades en el següent enllaç.

Riudellots celebrarà el Dia Mundial del Medi Ambient amb una jornada de recollida de deixalles a l’entorn del nostre municipi. Serà el dissabte, 5 de juny, de 9 a 11 h. Cal inscriure-s’hi abans del 3 de juny a l’Ajuntament. Més informació en el següent enllaç.

La Diada del Jubilat arribarà a la seva 35a edició el 12 de juny amb un concert de cobla a càrrec de l’Orquestra Maravella. L’acte serà gratuït per a totes les persones jubilades de Riudellots, que hauran de reservar seient abans del 31 de maig. Si l’aforament ho permet, s’obrirà la venda d’entrades a la resta de persones que hi estiguin interessades a partir de l’1 de juny, a un preu de 3 €. 

El diumenge 27 de juny, a les 18 h, tindrà lloc l’Aplec de la font del Mas Vilà amb un concert de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners. Caldrà portar-se la cadira. 

La Biblioteca Municipal Anna Nadal Serra organitza pel divendres, 4 de juny, l’Hora del conte "Pols màgica" amb ClinClonClown i pel divendres, 11 de juny, el taller "Fem joies" amb Tacte Joiers.

El Casal de Jubilats organitza sessions de manteniment físic els dilluns i divendres, de 9 a 10 h, i de balls en línia, dijous de 10 a 12 h. 

Finalment, el pròxim divendres, 4 de juny, hi haurà una jornada de donació de sang de 18 a 21 h a la Sala Polivalent.

Les activitats programades a l’agenda s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals amb motiu de la pandèmia de la COVID-19.

Podeu consultar l'agenda des d'aquí.