Esbossos i apunts de Sara Villarta Rodó, l'exposició del mes de maig

  • 20 Maig 2021

La jove artista manresana, Sara Villarta Rodó, és qui clausura aquest mes de maig el cicle d'exposicions del curs 2020-2021 de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva.
El primer divendres de mes es va inaugurar l'exposició de pintura Esbossos i apunts de la Sara Villarta Rodó, l'acte el va presentar, l'alcaldessa, Montserrat Roura, el representant de la Fundació Atrium Artis, que promou joves artistes, l'Antoni Bou, l'autora de l'exposició, la Sara Villarta i qui l'ha acompanyat en el seu procés de formació, l'artista multidisciplinari, Pep Admetlla.
Esbossos i apunts, ens mostra una vintena de pintures i dibuixos tractats amb diferents tècniques i diferents materials, des de carbó, grafit, llapis, aquarel·la•la i pintura a l'oli. I alhora sobre diferents suports, com paper i fustes reciclades.
Com va explicar la mateixa autora, la Sara Villarta Rodó, el dia de la inauguració, aquesta exposició no ha estat pensada amb un tot. Quan van realitzar les peces exposades no es van crear pensant en què tinguessin un fil conductor que les relacionés una amb l'altre, però un cop visitem la sala, observem que sense voler-ho hi ha quelcom que predomina, és el cos humà, el moviment i una paleta on el color carn domina.
Us convidem a totes les persones que encara no heu visitat l'exposició de la Sara a fer-ho,  fins al 28 de maig està oberta en horari de la Casa de Cultura de Riudellots de la Selva.


"En els dibuixos de la Sara hi ha quelcom més que uns traços hàbils. Quan veus com treballa, veus intuïció, entrega i habilitat sobtada, sobtada perquè en el procés veus com intueix el següent moviment, aquest, no exempt de reflexió immediata. La seva velocitat i seguretat en el traç evidencien una curiositat i una força en la precisió que costen molt de veure en gent tan jove."                                                  Pep Admetlla