El Servei d'Esports dona la benvinguda a l'estiu

  • 03 Juny 2021

Des del Servei d'Esports de Riudellots de la Selva els informem que hem obert les inscripcions per les activitats d'estiu a les instal·lacions Esportives Municipals.

Aquest any amb l'eslògan "Benvingut Estiu" preveiem rebre desenes d'infants amb la il·lusió de passar un estiu ple d'aventures. Per això, treballem dia a dia amb l'objectiu comú d'oferir la millor proposta i el millor servei, adaptat a totes les necessitats del municipi, amb preus accessibles i amb una àmplia varietat de propostes.

El Campus d'Estiu i el Curset de Natació Intensiu són alternatives pedagògiques molt interessants per al temps de vacances. Durant aquests dies, els infants tindran l'oportunitat de divertir-se i d’aprendre les activitats esportives, lúdiques i recreatives, pensades especialment perquè tots s’emportin un bon record del seu pas per les nostres instal·lacions.

La seguretat és encara més important en aquest estiu donada la situació, per això garantim totes les mesures i protocols per crear espais segurs.  

​Més informació en el següent enllaç