Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc
Marc

"Un arbre per Europa" a Riudellots

  • 04 Juny 2021

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva s’ha adherit a la campanya "Un arbre per Europa", promoguda per Equip Europa, una associació juvenil europeista i apartidista vinculada al Parlament Europeu que té per objectiu promoure la Unió Europea entre els joves i fomentar la participació democràtica del jovent.

L’objectiu de la campanya és aconseguir que tants municipis com sigui possible s’hi adhereixin abans del 5 de juny de 2021, Dia Internacional del Medi Ambient.

Actualment, ja s’hi han sumat més de 200 ajuntaments arreu de país i s’han plantat més de 3.500 arbres.

A Riudellots la plantada ha tingut lloc aquest divendres on hi ha participat un grup d’alumnes de sisè de l’Escola del municipi que han preparat un llistat d’accions a tenir en compte per millorar la sostenibilitat local.
La plantada ha tingut lloc al passeig de l’U d’octubre on hi ha participat l’alcaldessa, Montserrat Roura i la regidora de Medi Ambient, Carme Camps.

La campanya té com a principals objectius, crear consciència social sobre la sostenibilitat a l’àmbit local, fomentar la col·laboració entre les autoritats i la societat civil, i en especial el jovent, a l’hora de promoure el desenvolupament sostenible.

Llistat accions 6è A

Llistat accions 6è B