Nova flexibilització de les mesures COVID-19 a partir d’avui, 7 de juny

  • 07 Juny 2021

A partir d’avui, dilluns 7 de juny, entren en vigor noves mesures COVID-19 que permeten la celebració de festes majors i revetlles, amb restriccions, i s’amplien els aforaments de congressos, fires i cerimònies. 
 
Els actes religiosos i cerimònies civils, inclosos casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres, passen a tenir un aforament del 70%, amb un màxim de 1.000 persones. 
 
S’autoritzen els congressos, convencions i fires comercials amb aforament del 70% i 1.000 persones en espais interiors o de 3.000 persones en espais a l’aire lliure o en espais interiors amb ventilació reforçada. 
 
S'aixeca la suspensió de les festes majors, revetlles i altres festes populars, les quals es poden realitzar sempre que les activitats previstes compleixin les mesures i restriccions en vigència. 
 
Es permeten les assemblees esportives, culturals i associatives, amb un aforament del 70% i un màxim de 500 persones (1.000 si es fan a l’aire lliure o amb ventilació reforçada i control d’accessos). També poden celebrar actes de graduació universitària amb el 70% de l'aforament.
 
Veure publicació al DOGC.
Consulta el conjunt de les restriccions a la web de Gencat.