Agenda d’activitats a Riudellots del mes de juliol

  • 18 Juny 2021

Arriba l’estiu i aquest mes de juliol ve carregat d’activitats per a totes les edats a Riudellots de la Selva. 
 
El Mobile Week se celebrarà per segona edició consecutiva al nostre municipi, el divendres 9 de juliol, a càrrec d’Alfons Cornella amb la ponència “Tecnologies Emergents i l’Impacte en tots nosaltres”, i de Josep Lluís Sanchez amb el taller “Tanta tecnologia, i ara què?”. Hi haurà un espai durant tota la jornada amb informació i tecnològica i una màquina impressora en 3D que fabricarà un detall per als assistents i visitants que s’acostin.
 
La Piscina Municipal serà un dels espais estrella d’aquest estiu, amb la nit d’animació i karaoke el divendres 9 i la nit de zumba i màgia amb mojitos el divendres 23. A més, el dijous 8 s’hi farà el club de lectura “Sexe fora de norma”, amb la sexòloga Marina Castro, i el divendres 9 l’hora del conte “Contes a la tovallola”, a càrrec de la Minúscula.
 
L’estiu és sinònim de cinema a la fresca, sessió que tindrà lloc el divendres 30 a la plaça de l’Ajuntament amb la projecció de la pel·lícula Wonder. També és temps per a homenatges, amb la celebració dels 10 anys dels Teatrerus de Riudellots. Ho farem el pròxim dissabte 10 amb l’espectacle “Fel Faixedas i punt. Un monòleg interactiu”. 
 
El mes de juliol el començarem el divendres 2 amb una nova edició de la Festa de la Fruita Fresca i l’espectacle infantil de circ i clown a càrrec de HOPA-LI. L’endemà, el dissabte 3, concert d’estiu amb la coral Les Veus del Cric. No podia faltar, tampoc, la jornada Mulla’t per l’esclerosi múltiple a la Piscina Municipal, que enguany serà el diumenge 11. 
 
El divendres 16 hi haurà havaneres a càrrec del grup Port-Bo a la plaça de l’Ajuntament i el dissabte 17, espectacle per a mainada i públic familiar: Les vacances de Madame Rulotte, a la pista coberta de l’Escola.
 
El Casal de Jubilats organitza cada dijous de 10 a 12 h balls en línia, i hi haurà partides de petanca cada dilluns, dimarts, dijous i divendres a partir de les 15 h. 
 
Totes les activitats són gratuïtes, excepte l’espectacle d’en Fel Faixedas.
 
Horari de la Casa de Cultura (carrer Major, 17-19): al matí, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h; a la tarda, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h (el dijous 15 de juliol el servei de reserves romandrà tancat). El telèfon de contacte és el 972 478 675.
 
L’Ajuntament es reserva el dret de modificar la programació si causes imprevistes hi obliguen.
 
Les activitats programades a l’agenda s’han hagut d’adaptar a les circumstàncies actuals amb motiu de la pandèmia de la COVID-19. Per aquest motiu és necessària la reserva prèvia amb les vostres dades personals: nom, DNI i telèfon.

Podeu consultar l'agenda des d'aquí.