Noves mesures COVID-19 a partir d'avui divendres, 9 de juliol

  • 09 Juliol 2021

Avui entren en vigor noves mesures per a la contenció de la COVID-19. Davant de l'increment descontrolat de casos dels últims dies, el Govern de la Generalitat ha decidit fer un pas enrere en la flexibilització i endurir les restriccions per mirar de frenar aquest creixement. 

La principal novetat de les noves mesures afecten el sector de l’oci nocturn i espectacles amb activitat musical i ball. Des d’aquesta mitjanit s’han tancat els locals de l’oci nocturn, amb excepció d’aquells locals que tenen espais exteriors, com les terrasses.

Pel que fa a la restauració, la capacitat a l’exterior pot ser del 100% i a l’interior del 50%. Hi ha un màxim de 6 persones per taula a interior, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència. Hi ha d’haver 2 metres de separació entre comensals de taules diferents a l’interior, 1,5 en cas d’exterior i terrasses.

Podeu consultar el conjunt de les noves mesures en el següent enllaç.

Es recomana portar la mascareta sempre, tant en interiors com en exteriors, sobretot quan no estem amb el nostre grup bombolla.. Així mateix, també es demana evitar els espais tancats i els que no poden oferir ventilació.  

Les noves mesures COVID-19 tenen una vigència de dues setmanes, de manera que per ara s'aplicaran fins al 23 de juliol.