Escola Esportiva 2021-22

  • 21 Juliol 2021

Des del Servei d’Esports de Riudellots de la Selva els informem que hem obert les inscripcions per a l'Escola de l'Esport a les instal·lacions Esportives Municipals.

L'Escola Esportiva és una proposta educativa pels infants de P3 a 6è que té com a principal objectiu que els nens i nenes gaudeixin dels esports d’una manera activa, divertida i no competitiva.

A través de diferents recursos didàctics construirem un espai, on als infants puguin aprendre i desenvolupar habilitats de relació entre iguals i amb esportivitat.

Creiem que aquests espais han de servir per treballar l’educació en valors, per reforçar els vincles de solidaritat, el respecte i el companyerisme entre nens i nenes. A més, l’estima per l’esport, la cultura, la natura...

Per això, dediquem temps a planificar les nostres activitats de manera que no només siguin un recull de jocs, tallers i activitats, sinó que, més enllà, ofereixin una oferta educativa integral.

Escola de l'Esport
És una activitat lúdica i esportiva, on volem introduir els infants a la pràctica de diferents esports.

Coneixeran les seves regles, els materials i les eines necessàries. A més, de les seves tècniques i d'alguns dels secrets, per tal de poder gaudir jugant.

Amb la Iniciació Esportiva es treballarà el desenvolupament de les capacitats de l’infant en la seva globalitat, cognitives, afectives, socials, personals a partir de la pràctica de diferents esports: bàsquet, handbol, voleibol...

Zumba kids
Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes que els agrada ballar. El zumba és l'activitat física ideal, ja que combina l'exercici físic amb una gran varietat de ritmes musicals, com reggaeton, salsa, pop dance, hindú, rock and roll, merengue, etc., Això fa que sigui una activitat saludable, divertida i amena al mateix temps.

(Servei exclusiu de l'abonament anual)

Iniciació al futbol
Les sessions de Futbol Camp és un servei exclusiu pels abonats a l'Escola Esportiva i està obert a nens i nenes que vulguin iniciar-se al futbol.

L'objectiu fonamental serà la diversió mitjançant la pràctica esportiva del futbol, fomentant tots els valors que l'esport ens dóna: respecte, joc net, companyerisme, solidaritat, diversió..

Creiem en classes més personals. Formarem grups reduïts, provocant una major atenció i qualitat en cada sessió.

Treballarem diferents aspectes tècnics de l'esport com el control i el domini de la pilota, els llançaments, les passades i la recepció.
 
Aquesta activitat es realitza conjuntament amb el ACE Riudellots.

Defensa personal infantil
Les sessions de defensa personal infantil estan orientades a promoure'ls en si mateixos i donar-los eines perquè puguin afrontar millor situacions difícils tant a l'escola com en la vida quotidiana.

El nostre objectiu és ensenyar als infants d'una manera pedagògica i lúdica, recursos i tècniques d'autodefensa que els permetin defensar-se en situacions incòmodes, sense fomentar la violència.

Fem èmfasi a la disciplina, el control i la millora de l'autoestima.

(Servei exclusiu de l'abonament anual)

Abonament anual infantil
Matrícula......................20,00€
Quotes mensuals.........29,13€
Les quotes es passaran cada mes durant els 12 mesos de l'any i es renovaran antomàticament.

Activitats, serveis i descomptes inclosos: Escola de l'Esport, Iniciació al Futbol, Zumba kids, Defensa Personal Infantil, accés a la Piscina d'Estiu, assegurança d'accidents, 30% de descompte als Campus de Nadal, Setmana Santa i Estiu (excepte al torn de dinar) i als Curset de Natació.

Escola de l'Esport (dies puntuals)
1 dia a la setmana......................10,14€
2 dies a la setmana.....................17,90€
3 dies a la setmana.....................24,38€
4 i 5 dies a la setmana................32,52€
9 quotes de setembre a juny i només inclou el servei d'Escola Esportiva (No contempla altres activitats ni descomptes en altres serveis).