Activitats infantils a la Biblioteca

  • 01 Setembre 2021

Ens fa molta il·lusió fer-vos arribar una nova programació infantil a la Biblioteca de Riudellots.

Començarem al setembre amb una sessió especial de contes de bruixes amb una de les contistes més divertides que hi ha, la gran Lola Arque.

Després de l'èxit de l'any passat, el 8 d'octubre repetirà Editorial Nanit amb els seus contes/tallers sobre cançons famoses.
Excepcionalment el dijous 14 d'octubre tindrem una sessió de contes amb una clàssica de la biblioteca com és l'Eva González.
El 22 farem un original taller de plastilina en que aprendrem a fer bolets!
I ens fa molta il·lusió anunciar-vos que recuperem el 28 d'octubre la tradicional hora del conte per la castanyada a l'escola.

Els dos primers divendres de novembre tindrem un taller de ciència en què els petits científics participants faran experiments científics!!!
El 19 de novembre repetiran Kids&Us Cassà de la Selva amb els seus genials storytimes.
I el 26 de novembre arribarà el plat fort del trimestre, un espectacle d'ombres xineses de primer nivell amb la companyia Animamundi.

Tancarem el trimestre amb dos contes seguits al desembre, el primer el dia 2 només per a nens de 0 a 3 anys, i el segon l'endemà sobre el Nadal!

Recordeu que hi ha places limitades i que totes les activitats requereixen inscripció.

Amb aquesta programació hem volgut oferir un ampli ventall d'activitats de tot tipus per tal que grans i petits vinguin, aprenguin, descobreixin el món de la lectura i s'ho passin genial a la seva biblioteca.

Us hi esperem!