Agenda d’activitats a Riudellots del mes de setembre

  • 03 Setembre 2021

Al mes de setembre tot torna a començar. Després d’uns merescuts dies de vacances i de descans, ens posem en marxa de nou. A Riudellots, a més, l’arribada del setembre és sinònim d’aquella expressió tan popular que diu: “fa olor de Festa Major”.

Enguany, l’haurem de celebrar adaptada a la situació actual de la pandèmia. Si bé els indicadors sembla que milloren dia rere dia, no ens trobem encara en una situació de normalitat. Més endavant us oferirem el programa de la Festa Major 2021 amb totes les activitats que hi celebrarem. 

Per ara, el mes de setembre arrencarà amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. El divendres, 10 de setembre, a les 19 h, davant de l’Ajuntament, farem la lectura del manifest de la Diada, hissada de l’estelada i cant dels Segadors. A continuació, a la plaça de l’Ajuntament, hi haurà sardanes per escoltar a càrrec de la Principal de Porqueres. Cal reserva prèvia fins al dia 9 de setembre, a la Casa de Cultura.

La Biblioteca Anna Nadal i Serra també torna a la càrrega amb l’inici del curs i ha programat l’hora del conte el divendres, 17 de setembre, a les 17.30 h, per a nens a partir de 3 anys. El club de lectura per a adults, amb Crim i càstig de Fiodor Dostoievski, serà el dimarts 28 de setembre, a les 20 h.

El Club de Petanca de Riudellots segueix amb la seva activitat els dilluns, dimarts, dijous i divendres (excepte festius), a partir de les 15 h, a les pistes de petanca. A més, organitzarà el pròxim dissabte, 18 de setembre, a les 9 h, el 12è Campionat social i local de Festa Major 2021. 

Finalment, el Casal de Jubilats ofereixen sessions de balls en línia, els dijous de 10 a 12 h, i de manteniment físic, els dilluns i divendres de 9 a 10 h.

Podeu consultar la programació des d'aquí.