Caminada i bicicleta popular a Riudellots de la Selva

  • 22 Setembre 2021

Un any més, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i de la programació dels actes de la Festa Major, l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha organitzat, una caminada i una bicicletada popular.
La XVIII caminada està prevista per aquest dissabte 25 de setembre a les 9:00 h on començarà a la plaça de l’Ajuntament i acabarà a l’Espai Jove amb la descoberta d’un cartell de Stop violències de gènere. 
L’endemà diumenge, a les 9, hi ha prevista la XV edició de la Bicicletada popular Poli-Poble, amb sortida des de la plaça de l’Ajuntament fins al polígon industrial on al parc del Sector Ponent. 
Les inscripcions, al preu d’1 euro, es poden fer a les oficines de l’Ajuntament fins el dia 23 de setembre. Entre els inscrits a la caminada es sortejarà un calçat esportiu i entre els de la bicicletada una bicicleta. Recordeu que cal fer la inscripció prèvia fins al 23 de setembre a les oficines de l’Ajuntament. 
Tothom qui vulgui pot emportar-se l’esmorzar i la beguda de casa. Si ho feu us demanem que utilitzeu carmanyola i cantimplora per minimitzar els residus que generem diàriament. Tots plegats cap al RESIDU ZERO!
Us animem a participar-hi!