​Tot a punt per celebrar la Festa Major de Riudellots 2021!

  • 24 Setembre 2021

Espectacles infantils, caminades, bicicletades, sardanes, concerts, exposicions, teatre i moltes activitats més formen part de la programació de la Festa Major de Riudellots 2021, que tindrà lloc del 25 de setembre al 3 d’octubre. Després d’un parèntesi forçat l’any passat a causa de la COVID-19, Riudellots recupera la seva Festa Major tot i que ho farà, encara, amb una programació adaptada al context actual i amb mesures preventives. 

Des de l’Ajuntament de Riudellots i la Comissió de Festes s’ha fet un gran esforç per confeccionar un programa en el qual totes les edats hi tenen cabuda. A més, aquest any s’ha doblat la figura de l’Hereu i la Pubilla, els elegits el 2020 i enguany, el 2021.

El pregó serà el divendres, 1 d'octubre, després del repic de campanes i l'entrega de premis a estudiants, a càrrec de Judit Martín, coneguda per les seves intervencions a Polònia, així com l’Està Passant de TV3 i al Versió RAC1. Donarem per finalitzada la Festa major el diumenge, 3 d'octubre, amb el VI Espectacle Pirotècnic de Festa Major,
a càrrec de la Pirotècnia Estalella, a partir de les 21.30 h.

Moltes de les activitats necessitaran reserva prèvia, com ara els concerts amb l’Orquestra Maribel, l’Orquestra Diversiones o Itaca Band, així com les obres de teatre, els espectacles infantils o les havaneres. 

Pel que fa a l’adquisició d’entrades, es podrà fer anticipadament fins al dia 24 de setembre per als empadronats, en horari d’obertura de la Casa de Cultura, al matí, de dilluns a dijous, de 10 a 13 h, i a la tarda, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 h, o bé a la web de l’Ajuntament. A partir del dia 25 de setembre, la venda d’entrades serà oberta a tothom fins al dia abans de l’actuació.

Des de l’Ajuntament de Riudellots us emplacem a gaudir de la Festa Major amb seny, responsabilitat i seguretat.

Podeu consultar la programació en el següent enllaç.

Venda d'entrades aquí.

Votacions Hereu i Pubilla aquí.