​Actes commemoratius en el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

  • 04 Novembre 2021

El pròxim 25 de novembre és el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones i des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la Selva han preparat una sèrie d'actes commemoratius, que tindran lloc tant a Santa Coloma de Farners com a Riudellots de la Selva.

Un any més, l'Ajuntament de Riudellots de la Selva, hi dona suport i serà present en aquest acte conjunt amb els municipis de la comarca de la Selva.

A Riudellots, el dimecres 24 de novembre a les 19h de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre "Maite, vaig ser jo, podries ser tu", de la riudellotenca Àngels Roura i Massaneda. L'acompanyarà Ester Mas Marquès coordinadora i psicològica del SIAD de la Selva. A continuació, a les 20h, es farà la presentació i seguidament la projecció del curtmetratge "The secret", a càrrec del director, el riudellotenc Jaume Valls. Ambdós actes es duran a terme a la Sala Polivalent.

Els actes organitzats a Santa Coloma de Farners es celebraran durant el matí del dijous dia 25 de novembre. A les 10h del matí començarà la jornada amb la ponència "Intervenció amb fills i filles víctimes de violència de gènere" a càrrec de Sílvia Plantada Soto, psicòloga del SIS (Consell Comarcal de la Selva), especialista en tractament a fills i fills víctimes de violència de gènere.

Al migdia tindrà lloc la Taula de Testimonis configurada per dues presentacions de llibres. Per una banda, Àngels Roura Massaneda presentarà el seu llibre: "Maite, vaig ser jo, podries ser tu". I per altra banda, Charo Barcia García de Santa Coloma de Farners presentarà el seu llibre "25 años de cautiverio". Moderarà la taula Ester Mas Marquès, coordinadora i psicòloga del SIAD de la Selva.

Seran actes presencials, sempre seguint les indicacions sanitàries, a la Casa de Cultura de Santa Coloma de Farners.

Des de l'Ajuntament de Riudellots us animem a participar-hi a tots els actes.