El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones

  • 22 Novembre 2021

El pròxim 25 de novembre el Consell Comarcal de la Selva ha preparat un seguit d’activitats per tal de commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones. Els actes compten amb el suport de diversos ajuntaments, entre ells el de Riudellots de la Selva.
 
A les 9.30h s’inaugurarà la jornada a càrrec del Sr. Francisco Jesús Becerra, vicepresident 2n i Conseller d’Igualtat, Centre d’Acollida d’Animals i Mobilitat. A continuació, a les 10h, tindrà lloc una ponència amb la intervenció de fills i filles víctimes de violències de masclistes a càrrec de Sílvia Plantada Soto, psicòloga del SIS (Consell Comarcal de la Selva), especialista en tractament a fills i fills víctimes de violències.
 
A les 12h es celebrarà una Taula de Testimonis configurada per dues presentacions de llibres. Per una banda, la riudellotenca Àngels Roura Massaneda presentarà el seu llibre: "Maite, vaig ser jo, podries ser tu". I per altra banda, Charo Barcia García de Santa Coloma de Farners presentarà el seu llibre "25 años de cautiverio". Moderarà la taula Ester Mas Marquès, coordinadora i psicòloga del SIAD de la Selva.
 
Finalment, a les 13.30h es farà la lectura del manifest a càrrec de la Sra. Anna López, consellera d’Igualtat i cloenda de la jornada.
 
Totes les activitats tindrà lloc a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners.