Cavalcada de Reis a Riudellots de la Selva

  • 03 Gener 2022

Amb la voluntat de fer compatibles les mesures de seguretat per contenir la propagació de la Covid-19 i la celebració de la Cavalcada de Reis a Riudellots de la Selva, s’ha modificat el recorregut i s’han pres totes les recomanacions dictades per les autoritats sanitàries.
 
La comitiva reial sortirà a les 19 h de l’Avinguda Països Catalans passant pel carrer Major fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. A la plaça hi haurà habilitats uns vials marcats per edats i així poder passar amb seguretat davant de Ses Majestats els Reis d’Orient. Els infants rebran un obsequi per parts dels patges. També hi haurà una bústia reial per deixar-hi les cartes. 
 
Els Reis no llançaran caramels durant el seu recorregut. Per seguretat només ho faran a la plaça de l’Ajuntament en el moment que els infants s’apropin als Reis. Tots els caramels seran sense gluten, com cada any. 
 
Enguany no serà possible oferir la tradicional xocolatada. 
 
Us recordem que l’ús de la mascareta és obligatòria per a totes les persones majors de 6 anys i es recomana també per als infants entre 3 i 5 anys.
 
Cal mantenir la distància de seguretat i evitar les aglomeracions en tot moment i es recomana no cantar. 
 
Fem entre tots una cavalcada segura i que aquesta nit segueixin sent la més màgica de l’any. 
 
Qualsevol canvi serà notificat oportunament pels canals oficials de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva. 
 
Us desitgem que passeu uns bons Reis! 
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.