Activitats infantils biblioteca

  • 17 Gener 2022

Us fem arribar la programació d'activitats infantils d'aquest primer trimestre.

Com sempre, hem intentat que n'hi hagin moltes, de variades, i per a totes les edats.

Totes les activitats requereixen inscripció i hi haurà límit d'aforament.

Començarem l'any amb una hora del conte a càrrec de la companyia "Capgiralla Contes", que ens capgirarà el clàssic de la Blancaneus: aquesta està cansada de netejar sempre i fer el menjar dels set nans, i no vol ser una princesa avorrida que espera el seu príncep que la vingui a salvar.

Seguirem el 4 de febrer amb el conte i taller "La Fiti troba el seu camí" que ens permetrà treballar valors com la solidaritat, a càrrec de la psicòloga Anna Ferrer.

El 10 de febrer farem una sessió especial d'ombres xineses a la llar d'infants, la companyia "Murmuri Ombres" hi representarà el conte d'en Patufet.

El 18 ens endinsarem en el fantàstic món de l'scrap gràcies a una especialista com la vidrerenca Maria Valls. I el 25 farem un conte musical i taller amb la companyia La Sal.

Al març ens visitarà un dels nostres contistes preferits, l'Ignasi de la companyia Homenots, per fer-nos vibrar amb una nova aventura de l'elefant Bum: "En Bum i l'estel dels desitjos".

També al març repetirem un curs de robòtica per a alumnes de 9, 10 i 11 anys, a càrrec de l'empresa gironina Innova't Educació.

L'11 de març tocarà el torn als més petits i farem una sessió especial de contes 0-3 anys: "Del Sol a la Lluna" de Carmina Rabassedas.

El 18 ens visitarà en Joan Boher per explicar-nos els seus "Contes d'arreu del món".
I finalment el 25 de març farem un espectacle de pallassos de primer nivell amb el gran Ruskus Patruskus.

Esperem que us agradi la programació i us animi a venir!!! [????] [????] [????]