Sessió informativa: APEU, una oportunitat per transformar i impulsar el PAE de Riudellots

  • 22 Febrer 2022

L'Associació de Propietaris del Polígon industrial de Riudellots de la Selva ha organitzat una sessió informativa per constituir una APEU (Àrea de Promoció Econòmica Urbana) al municipi per tal que Riudellots sigui un PAE de referència. La sessió tindrà lloc el pròxim 24 de febrer a les 13h a la sala d'actes de l'Ajuntament, aquesta xerrada informativa s'havia cancel·lat per la Covid el passat 14 de desembre del 2021.

L'obertura de l'acte serà a càrrec de la Sra. Montserrat Roura (alcaldessa de Riudellots) i Sr. Jaume Guardia (secretari APRS). A continuació parlarà el Sr. Jordi Carbonell, subdirector general de Política Industrial, sobre l'impuls de les APEU per part del Govern de la Generalitat de Catalunya. Seguidament, la Sra. Sílvia Solanellas, directora Unió de Polígons Industrials de Catalunya, parlarà de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana i es deixarà un torn per precs i preguntes.

Una APEU és una àrea delimitada geogràficament integrada per naus i parcel·les d'un PAE amb l'objectiu d'impulsar la seva competitivitat i la qualitat del seu entorn, a partir d'un pla d'actuació i pressuposat a 3-5 anys, amb un sistema de col·laboració publicoprivada.

Amb la constitució d'un APEU, el PAE de Riudellots de la Selva aportarà a les empreses importants avantatges com la possibilitat d'accés a subvencions per desenvolupar-hi projectes col·laboratius, entre molts altres.

Poden formar part d'un APEU els titulars del dret de possessió de totes les naus, parcel·les de serveis i parcel·les sense construcció de la zona delimitada amb accés directes de la via pública on s'exerceix, o es podria exercir, una activitat econòmica empresarial.

Per més informació us podeu posar en contacte a través de aprs@aprs.cat.

Consulteu el fulletó