Encarant l'estiu sense parar

  • 01 Juliol 2021

Estem en el període de l’any en què els dies són més llargs. Més claror per fer més coses, com gaudir dels pas-sejos, entreteniments... Convida a gaudir més de l’exterior.

La situació en què ens trobem encara ve marcada, però, per restriccions.

Període de revetlles, tan celebrades en el nostre país! Aquest any limitades en nombre de persones, no es permeten activitats de ball o similars, limitació d’horaris en els serveis de restauració, distància, mascareta...

Celebrem la festa de Sant Joan en grups reduïts de familiars i/o amics. Gaudim-la en aquestes condicions. Amb la vacuna i les mesures preventives, podem dir que anem pel bon camí.

Des de fa setmanes que en el mapa de registre de malalts de COVID-19 de la Generalitat de Catalunya, Riudellots no hi surt. Vol dir que no n’hi ha cap de nou.

Amb l’esperança que de cara a l’estiu tardor hagi millorat encara més la situació, entrarem en període d’estiu que serà ben merescut després de tants mesos de tenir limitades les sortides.

Aprofitem el bon temps per gaudir de la natura i recuperem la pràctica d’aficions que poguéssim tenir limitades pels efectes de la pandèmia.

Un any més, ens han reconegut la transparència amb la qual actuem a l’Ajuntament i ens han fet entrega del segell infoparticipa 2020 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local que així ho certifica.

És el segon any que Riudellots ha estat municipi escollit per participar com a seu de la Mobile Week Catalunya, apropant la tecnologia a tots els públics, combinant activitats presencials amb digitals. Aquest esdeveniment tindrà lloc el dia 9 de juliol a Riudellots, un dels quatre municipis participants de la província de Girona. Tot un luxe!

S’ha constituït el nou Govern de la Generalitat i estem al seu costat per aconseguir les fites de país marcades arran del mandat de l’1 d’octubre.

En el període d’estiu aprofitem també tot el que ens ofereix el sector cultural: cinema, teatre, circ, auditoris i altres, tant en espais lliures com tancats i habilitats, sempre amb les mesures corresponents.

També esperem encarar bé la celebració de la Festa Major d’enguany i poder-la gaudir d’allò més. Ens haurem d’atendre a les mesures que ens marquin i esperem poder fer una programació per a totes les edats d’allò més lluïda!